Jony88
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98
To kolektor pewnie podejdzie.W SS od zawsze 2.0![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To kolektor pewnie podejdzie.W SS od zawsze 2.0![]()
A ja wczoraj pół dani siedziałem przy 147drzwi,progi,klapa tylna wszystko w czarnych kropkach z asfaltu godzinka i aż inne auto. Później wyczyszczone fotele z przodu i ogarnięta pod maską noi idzie do żyda
- - - Updated - - -
Pablo masz w swojej 147 4x el. szyby? Dziwny troche ten patent z przyciskiem "rear" jakby to nie mogli założyć normalnie czterech przycisków do opuszczania.
- - - Updated - - -
No właśnie kolejny spocik miał być na północy więc może by zmontował jakiś przedświąteczny ? Jak nie to gdzieś Dublin czy tamte strony tylko po 2 grudnia ?
- - - Updated - - -
Posłuchajcie Tadka panowie https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S5h9rjAGUY4
To kolektor pewnie podejdzie.
A jak nie to zawsze mozna tu cos podciac tam podspawac i bedzie lepiej niz w fabryce - tak jak mam w swojej obrobiony
Trzy afinki z pod domu by byłyPokaż załącznik 77664
Zapraszam pomieścimy się na pewnowiec da rade w sobotke podjechac na podmianke???
- - - Updated - - -
miejsca masz sporo, spokojnie mozemy wadac na kawke!!
Też nad tym myślałemlatwiej byloby zglosic kradzież auta skoro nie masz umowy sprzedaży![]()
![]()
Komu urwałeś?Czy ma ktos moze na zbyciu srebrne lusterko do toyota corolla rocznik 2003 strona lewa?![]()
Pablo, masz materiał na przyczepęhttp://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/4232590
kojut11@gmail.com
Witam! Widzę, że tu ruch duży. Przy ostatnich porządkach znalazłem blokady wałków rozrządu (nieużywane) do ts-a 1.8. Jakby ktoś był chętny do dawać znać na priva albo mail
. Mieszkam w Navan, ale w Dublinie i okolicach jestem prawie codziennie. PozdrawiamKod:kojut11@gmail.com