Irlandia, laczmy sie ::P

wlasnie mowa o skrzyni!!
Kobieta smiga 147 w 1.6, urwala sie linka skrzyni biegow! jest tylko 3 i 4 bieg!
uwierzycie! niemoge nigdzie dostac linki, nawet w moto sklepach nie moga zamowic!
a na szrocie w mullingar facet chce STOWKE za dwie (komplet) uzywki! no chyba pozdradal zmysly!
ebay i alegro - pustka
zostaje tylko dealer, az boje sie pomyslec ile chce za nowke??

moze znacie kogos kto ma 147 na czesci, chetnie kupie linke!!

Wiem ze w killcock na scrapie sa 3 lub 4 sztuki, jutro tam bede wiec moge sie upewnic - tylko na tym szrocie musisz sobie sam powykrecac.
Albo zadzwon do: http://www.whelansdismantlers.com/ i moze ci wysla
lub poszukaj na partsfinder.ie

witam Was!Bella nadal przed domem!nie chce jej sobie zostawiac!kocham ja i nienawidze za razem!
cena smieszka 1200e ale blagam zabierajcie ja!

Wlasnie wrocilem z scrapu w killcock, sa linki ale nie wiem jaka cena bo nie powiedza mi dopuki nie wykrece i nie pokaze (dobara rada - mow zawsze ze to do fiata - mniej policza)
Ale dal przykaldu za caly regulator/podnosnik do szyby zaplacilem 15E a w sklepie nowy 140 :)

---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:08 ----------

---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:12 ----------

Ja bym byl zainteresowany tylko musze sie swojej toyoty pozbyc, chyba ze chcialabys sie zamienic: http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2204385?cid=2204385&&utm_nooverride=1
Autko jest naprawde zadbane i zal mi go oddawac ale od kiedy kupilem 147 zakochalem sie w Alfach :):):)

Czy mozecie mi Panowie wytlumaczyc czemu nie moge na carzone wystawic auta???oplacic chce z karty mamy,bo moja ulegla zniszczeniu!ma ktos jakis pomysl??

ale carzone to najdrozsza opcja jaka moglas wybrac. wystaw na:
donedeal.ie; - 3euro
carsireland.ie - free
adverts.ie - free
gumtree.ie - free

[QUOTE=czester085;589532

Siemka czester

i jak tam autko??

pewnie nie przestajesz myśleć o niej ............????
No cóż, każdy z nas Alfaholików tak ma.....
Ja tez nawet jak kładę się spać to muszę zerknąć przez okno i powiedzieć dobranoc....hahaha to trochę śmieszne ale prawdziwe.....
Więc życze powodzonka i udanego zakupu....
Oczywiście pochwalisz się nowym nabytkiem????????
Pozdrawiam.....

hej

dzieki pabloilola dzwonilem do kilcock, komplet za 50e. powiedzialem tym fiutkom z mullingar ( akurat tam dzis dostawy) jaka cena konkurencji to sprzedali za 60e!
03062011199 [800x600].jpg

jutro bede u bradera w monasterevin, moze podjade do newbridge!!:o:o

a co do belli konrada,
jesli jutro 147 okaze sie porazka, to moze ja wezme te slicznotke!!

hej eliat1!

cholender nie wiem czy usne! musze poczytac o tych skrzyniach, jakich wad szukac:confused::confused:!

rece mi sie poca na jej mysl jak nastolatkowi na mysl o dziewczynach:P!!

05062011204 [800x600].jpg04062011202 [800x600].jpg04062011203 [800x600].jpg
;););););););););););););););););););););)

Kod:
pabloilala[INDENT] Serdecznie zapraszam do Newbridge i daj znac co i jak z ta 147 bo sam ciekaw jestem :)[/INDENT]
Bylem w newbridge wczoraj okolo 2, ogladalem sie za wszystkimi 147. niemaz w profiu zdjecia belli wiec niebylem pewien jaka dokladnie!!

Ostatnia edycja:
Znalazłem Alfę Konrada na donedealu. Rozsyłajcie po znajomych : http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2219673

Bardzo dziekuje Cool_KID! fakt...powstalo ogloszonko!nie mam juz sily sie z nia bujac!!moze w przyszlosci zakupie 156:)ale teraz..jeszcze o tym nie mysle!!!Koni mial kupiony w pl komputer....tzn takie cos do kasowania bledow!moge odstapic chetnemu alfaholikowi:)za przyslowiowa czekoladke:)
znalazl sie chetny na belle koles przyjezdza w srode ja obejrzec...ale irys:(wiec....nie pojdzie w dobre rece!trudno sie mowi!!!

no, w koncu wypralem 147(red)! taki ladny wekeend az brakowalo wymowki, jeszcze musze kupic jakas dobra polerke, lakier na masce plowieje:(!

Bella czysta to czlowiek taki szczesliwy!!:):)

pozdro!

Witam
W związku z powrotem do Polski muszę sprzedać swoją alfke. :(
156 1.8TS 2001
dokładam do auta: komplet wahaczy, końcóki drążków, łączniki stabilizatorów oraz interface do diagnostyki
cena: 1500 tel.0851162956
za tydzień auto idzie na donedeal

@actron poszło PW, czekam na odpowiedz.

Trochę nam ten temat umarł ostatnimi czasy.
Szkoda że jakiś spot nam nie specjalnie wychodzi. Myślimy coś w temacie?
Lato w naszym wypadku to trochę lipny termin (tak mi się wydaje), wszyscy latają gdzieś na wakacje, albo do polski.

Podpinam się pod temat....Fajnie by było gdzieś się zebrać i pogaworzyć trochę ale jak richi już wspomniałeś ludziska wyjeżdżają na wakacje itp...
Ja sam też się wybieram za dwa tyg na urlopik.
Poza tym dziwnie to wszystko się układa bo Ja i Czester z tego samego miasta jesteśmy a styknąć się jakoś nie możemy ;)
Oj duuuże to nasze Athlone ;))

pozdrawiam

Poza tym dziwnie to wszystko się układa bo Ja i Czester z tego samego miasta jesteśmy a styknąć się jakoś nie możemy ;)
Oj duuuże to nasze Athlone ;))

:confused::confused::(!
widze ze nie dostales mojej wiadomosci na PW??:(
ale spoko, dzis sie wybiore do ciebie na monskland, daj tylko jakis lepszy namiar!!
pozdro!

dostałem namiary ale miałem gośći z Polszy :) a do tego urwanie głowy w tyrce....
Poza tym praca na trzy zmiany :(((( ale na pewno jakoś się zorganizujemy.....

w ramach update'u ;)

heh pierwsze koty za płoty.......... mini zlocik odbyty ;))))

Ja Czester i Roberto Junior ;)))
pozdrowienia

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót