• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Irlandia, laczmy sie ::P

moja 147 smiga na niebieskich od paru miesiecy- no problem!

"kurcze, po co ja kupilem tego brzydkiego wieswagena!"

:P:P:P:P:)

- - - Updated - - -

raczej bardziej mi pasuje z athlone N55 do cavan, a potem A3!
mozna przez dublin, to prosta droga tylko jakies 80 km wiecej!
Ja jak ciołem do Athlone N55 to droga porażka jakbym wiedział to nadłożyłbym te 80km i jechał przez Dublin nawet wtedy z tyłu felga mi pękłą na rancie,bo wpadłem w jakąś dziure droga cała zasrana Pablo widział jakie auto miałem uje**ne ja przyjechałem z reszta na koszulce mi tez zostało jak co niektórzy pamiętaja :(

- - - Updated - - -

bedziecie pewnie jechac kolo Dublina? :P to wtedy mozemy połączyć siły ;) ja mieszkam po północnej stronie ;)

myslicie ze mnie "drapną" za to? ;)
Pokaż załącznik 89774

ma ktos patent jak wymienic swiatla drogowe? bo ja nie umiem sie do nich dostac :/

Ja założyłem HID-y Philipsa 8000k i światła dają dużo więcej niż zwykłe jeszcze musze ledy dobrać i na drogowe chyba też się skusze :) A świecą tak pada śnieg z deszczem więc zdjęcia nie najlepszej jakości. DSCN3338.jpgDSCN3336.jpgDSCN3337.jpg

Pomagal mu po wszystkim z tego co wiem;)

No wlasnie nie do konca wiem.

Jesli nie znalazl innej opcji to jego niunia jeszcze nie jest poskladana - problem z zorganizowaniem uzywanych czesci w bardzo dobrym stanie.
Tragedi nie ma bo Bella w ciaglym ruchu - zderzak i maska do wymiany, prostowanie przedniego pasa i bedzie jak nowka ;)

- - - Updated - - -

No to co Oficjalny Spocik Alfaholików na obcej ziemi nr.3 nad jeziorem Lough Neagh 14 Kwietnia 2013r.?

1.Jony88
2.Lukas-Galway X3
3.Czester085
4.Arthm

Jeszcze raz mi przykro ale maialem juz wszystko wczesniej poukladane na 21 a do tego wlasnie skonczylem mlodego 147 i moj sasiad zakupil 156FL ktora tez mam mu uzdrowic takze robota i obowiazki nnie pozwola mi na ta wycieczke.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to też się wybieram 14 i 21 jak najbardziej, lecz jeszcze nie jestem pewien :D

Ostatnia edycja:
No wlasnie nie do konca wiem.

Jesli nie znalazl innej opcji to jego niunia jeszcze nie jest poskladana - problem z zorganizowaniem uzywanych czesci w bardzo dobrym stanie.
Tragedi nie ma bo Bella w ciaglym ruchu - zderzak i maska do wymiany, prostowanie przedniego pasa i bedzie jak nowka ;)

- - - Updated - - -

Jeszcze raz mi przykro ale maialem juz wszystko wczesniej poukladane na 21 a do tego wlasnie skonczylem mlodego 147 i moj sasiad zakupil 156FL ktora tez mam mu uzdrowic takze robota i obowiazki nnie pozwola mi na ta wycieczke.
podjechac
A co mu trzeba wiem,że w traynorsie koło mnie niedaleko były dwie rozbite dziewiatki ale na bank z przodu jedna rossa i jedna czarna chyba ale czy są i czy jeszcze jakaś to nie wiem. Musiałbym podjechać popytać

- - - Updated - - -

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to też się wybieram 14 i 21 jak najbardziej, lecz jeszcze nie jestem pewien :D

Kombinuj wolne i w końcu zobaczymy się w większym gronie :)

A tak pytanie z innej beczki, potrzebuję wkładu plastikowego który trzyma baterię w kluczyku bo już mnie lekko irytuje że posiadam otwieranie z kluczyka a nie mogę z niego skorzystać :P Jak myślicie, dostanę takie coś gdzieś ??

A tak pytanie z innej beczki, potrzebuję wkładu plastikowego który trzyma baterię w kluczyku bo już mnie lekko irytuje że posiadam otwieranie z kluczyka a nie mogę z niego skorzystać :P Jak myślicie, dostanę takie coś gdzieś ??

Do ogarniecia i do dostarczenia 21 ;)
Tylko sie przypomnij w piatek przed

- - - Updated - - -

A co mu trzeba wiem,że w traynorsie koło mnie niedaleko były dwie rozbite dziewiatki ale na bank z przodu jedna rossa i jedna czarna chyba ale czy są i czy jeszcze jakaś to nie wiem. Musiałbym podjechać popytać

Najlepiej czarne:
Maska
Zderzak przod + gorne grile wszystkie 3
zamek maski
raczka do otwierania maski

Panowie jestem zalamany!!! :( Po problemach z podgrzewaniem swiec wczoraj ogarnelem sprawe i wyszlo ze moje swiece to padaka :/ przy probie demontazu starych swiec ukrecilem jedna na pierwszym cylindrze !!! pol swiecy mi w glowicy zostalo !!! Jestem zalamany jak jutro w garazu mi sie nie uda tego wyciagnac za pomoca "kowalstwa artystycznego" to kiszka! niechce sciagac glowicy... przy przebiegu zaledwie 60tys...

Panowie jestem zalamany!!! :( Po problemach z podgrzewaniem swiec wczoraj ogarnelem sprawe i wyszlo ze moje swiece to padaka :/ przy probie demontazu starych swiec ukrecilem jedna na pierwszym cylindrze !!! pol swiecy mi w glowicy zostalo !!! Jestem zalamany jak jutro w garazu mi sie nie uda tego wyciagnac za pomoca "kowalstwa artystycznego" to kiszka! niechce sciagac glowicy... przy przebiegu zaledwie 60tys...

No to rzeczywiście niezła lipa :/ mam nadzieje że ci się uda :D ja też lata temu miałem taki problem z taką różnicą że w Jawie :P Życzę powodzenia :) Byleby nie tracić cierpliwości :D

Mnie też czeka wymiana i też się zastanawiałem jak je ruszyć bo poprzedni właściciel chyba nie zmieniał i też mam pewne obawy,żeby z moim szczęściem nie ukręcić :(

Amortyzatory
Powrót