L
Lukas-Galway
Guest
jeśli tylko zdążę załatwić wszystko z ubezpieczeniem, muszę wymienić prawko na IRL to zaoszczędzę 700 euro
To dziwne , bo ja zaoszczedzilem tylko 5 jurkow jak wymienilem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jeśli tylko zdążę załatwić wszystko z ubezpieczeniem, muszę wymienić prawko na IRL to zaoszczędzę 700 euro
To dziwne , bo ja zaoszczedzilem tylko 5 jurkow jak wymienilem
? Jakie klapy ?![]()
mnie full kosztowalo tylko 520euro + moja zona driver![]()
Ja wymieniłem na UK bo Polskie zgubiłemJeśli chodzi o zlot to ja się wybieram jak najbardziej, jeśli tylko zdążę załatwić wszystko z ubezpieczeniem, muszę wymienić prawko na IRL to zaoszczędzę 700 euro![]()
Pablo jaki koszt u was takiego zabiegu?jesli chodzi o te klapy to w Gt nie ma ich w standardzie a Vectrach to stala przypadlosc - najpier robia sie luzne i mozesz to ocenic reka a pozniej wpadaja do srodka.
Juz z paru Vectr zesmy wyciagali po prostu profilaktycznie. Lepiej dmuchac na zimne i je wywalic
A moj kolektor jest juz plastikowy wiec ja chyba problemu nie mam
Aktualizacja Listy na Spocik 14 Kwietnia
1.Jony88
2.Lukas-Galway X3
3.Czester085
4.Arthm
5.FifthGear6.Mefsito
Myslal juz ktos nad tym w ktorym miejscu sie spotykamy nad tym jeziorem ? Trzeba jakas mape dojazdu zrobic![]()
Niestety nieok ja w razie czego napisalem jeszcze razodpisal cos???
Spokojna twoja rozczochranaMyslal juz ktos nad tym w ktorym miejscu sie spotykamy nad tym jeziorem ? Trzeba jakas mape dojazdu zrobic![]()