Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzialaja w weekend ;) tak robilem z 5 poprzednimi autami ;)

swoja droga.... ktos kupil u mnie w firmie czerwona 159 ;) dzisiaj bede szukal kierowcy :P dopiero od wczoraj stala na parkingu ;)

I wszystko wyjaśnione :)

U mnie w pracy menedżer ma 159, ale stwierdził, że kupił jako przejściowe auto, bo zbiera na BMW :mad:

zadzwoncie do axa - jest chyba polska linia. Wiem ze mozesz wykupic 30 dni na inna osobe ( nie pamietam ceny ale chyba 2 lata temu bylo to 30 euro). Ja mialem taka opcje jak chcialem zalatwic znizki.... tzn zrobic to na znizkach Mamy ;) i wazne zeby byla opcja w aucie ze mozesz sobie wyciagnac dysk i wsadzic do innego auta osobowego ;)

tak w AXA jest polska linia, zadzwonię jutro bo dopiero teraz wróciłem z roboty :p a linia jest do 5:00 i jeszcze muszę kumpla zapytać czy się zgodzi :p ale myśle że nie ma problemu :D

Dixons Travel na lotnisku :)
Co Ty tam działasz?

- - - Updated - - -

A moja dzisiaj Belka oblała MOT- zawiecha itd. wszystko ok za jebane (zenony) trzeba założyć zwykłe żarówki i jechać na re-test najśmieszniejsze jest to,że połowa aut w północnej jeździ na hidach bez spryskiwaczy reflektorów nawet kumpel robił przegląd w poniedziałek i meganka mu przeszła a do mnie jakaś menda z wieśwagena się przyjebała.

Co Ty tam działasz?

- - - Updated - - -

A moja dzisiaj Belka oblała MOT- zawiecha itd. wszystko ok za jebane (zenony) trzeba założyć zwykłe żarówki i jechać na re-test najśmieszniejsze jest to,że połowa aut w północnej jeździ na hidach bez spryskiwaczy reflektorów nawet kumpel robił przegląd w poniedziałek i meganka mu przeszła a do mnie jakaś menda z wieśwagena się przyjebała.

Pracuję, wciskam ludziom rzeczy, których nie potrzebują :D

Oblali ciebie za brak spryskow czy za to ze masz hidy ? Ja tez mam hidy ale zapobiegawczo wstawilem zderzak ze spryskami:P Ja bede robil NCT w nast miesiacu jak sie uporam z hamulcami, zbieznoscia i innymi drobnostkami.

czester085 o ktorej i gdzie spotykamy sie w athlone ? ja bede po 9 wyjezdzal z Galway. Zapodaj jakies miejsce tak zeby duzo z motorway nie zjezdzac i bladzic :)

Panowie mam tlumik koncowy z 1.9 jtdm 16v jakby ktos chcial oddam w dobre rece za friko na zlocie :) wrzucilem sobie z 2.4 caly nowy:D

Ostatnia edycja:
czester085 o ktorej i gdzie spotykamy sie w athlone ? ja bede po 9 wyjezdzal z Galway. Zapodaj jakies miejsce tak zeby duzo z motorway nie zjezdzac i bladzic :)

Najlepiej już za Athlone w stronę Cavan. Może jakaś stacja benzynowa, też bym tam dołączył, rozprostowalibyśmy kości na 5 minut i w drogę.

Nie jechalem jeszcze w strone cavan z athlone. Ale zapodaj nazwe stacji i jakies wskazowki i napewno sie tam pojawie :P

Najlepiej i najszybciej- ostatni zjazd z obwodnicy w stronę dublina. Jest stacja mac pizza i spory parking.
Z tamtad wyskoczymy na cavan!!

Ja jechałem kilka razy, ale jedyne co pamiętam, to to, że do Athlone praktycznie się nie wjeżdża, tylko "zahacza" je bokiem, dlatego lepiej umówić się już za miastem niż błądzić po mieście

I o to chodzi :D 9:45 - 10:00 będzie dobrze?

ee, czekaj, to musimy zjechac z drogi... Nie ma nic na N55?

zaufaj mi!
zjechanie z drogi to jest 2 sekundy!!!!!!
to jest jedyne wygodne miejsce z paliwem i jedzeniem przed N55, na N55 nastepne dogodne miejsce to Ballymahon

- - - Updated - - -

spotkanie o 10, przerwa 15-20 minut na kawe, i panowie buta!!

zaufaj mi!
zjechanie z drogi to jest 2 sekundy!!!!!!
to jest jedyne wygodne miejsce z paliwem i jedzeniem przed N55, na N55 nastepne dogodne miejsce to Ballymahon

- - - Updated - - -
spotkanie o 10, przerwa 15-20 minut na kawe, i panowie buta!!

No, ok... Ty jesteś miejscowy :P

Amortyzatory
Powrót