Irlandia, laczmy sie ::P

Wczoraj alfa pokazała 28C, dzisiaj 23C ale przed chwilą zaczęło padać:( (okolice Newbridge)

U mnie podobnie przed chwila zaczęło padac. Wczoraj nabiłem klime auto postało z 4h pod domem i rozładował się aku wsiadam do auta a tam dyskoteka więc kable do beetla ale nic z tego. Skoczyłem po prostownik do kumpla podładowałem chwile i dalej dupa nawet na rozruch nie poszła i dzisiaj dostała nowy aku i zamówiona sprężyna na przód myślałem,ze to maglownica z resztą mój mechanik tez tak stwierdził,ale żadnych luzów na wachaczach ani końcówkach nie ma :)

- - - Updated - - -

3-4 sierpien w limerick
Irisch Festival of Speed
:crazy_pilot:
Ja się pewnie zjawie mój brachol przyjeżdza na wakacje więc trzeba pokazać mu troche włoskich piękności bo póki co zarażony tylko Yamahą Roxy :(

Ja się pewnie zjawie mój brachol przyjeżdza na wakacje więc trzeba pokazać mu troche włoskich piękności bo póki co zarażony tylko Yamahą Roxy :(

ha , tez mam brata wariata na punkcie dwoch kulek. muwie ze jest ochotniczym dawca organow!

obiecalem mu ze pobiegam za nim z kalachem z innymi czubkami jego pokroju, wiec on jedzie ze mna na festiwal!
:P

Też będę, ale raczej tylko w niedziele

ha , tez mam brata wariata na punkcie dwoch kulek. muwie ze jest ochotniczym dawca organow!

obiecalem mu ze pobiegam za nim z kalachem z innymi czubkami jego pokroju, wiec on jedzie ze mna na festiwal!
:P

Mój ma dopiero 14lat ale już quada zdążył zajechac :D

- - - Updated - - -

Prawdopodobnie i ja pojade w niedziele bo w sobote będe w pracy niestety.

Też chętnie wybrałbym się chociaż na 1 dzień...
no ale niestety nie ma z kim a sam to jeszcze nie ogarnę :P

Ostatnia edycja:
Do tego czasu cosik sie ogarnie i moze ktos cie zabierze a jak nie to ja podjade po ciebie

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Dzisiaj padła kolejna spręzyna tym razem z tyłu, w europartsie miałem zamówioną jedną na lewy przód na dziś miała być i teraz się wstrzymałem bo jak za dwie mam dac 90f to wole troche dołożyć i obniżyć lekko alfinke. Na polskiej stronie znalazłem eibachy pro-kity za 630zł na ebayu są apexy za 100f i chyba je wezme bo nie bede tydzień czekał na paczke a w angileskim katalogu jakoś ceny nie moge sprawdzić z resztą nie wierze,że wyrwie w podobnej cenie. Miałem Apexy w 156 i powiem,że fajnie się latało i tak chyba zrobie.

- - - Updated - - -

Czyli u mnie zbiurka??!
Zapraszam pod chate, kawa dla wszystkich!

Ja jak polece to w niedziele tylko.

Tak czy tak panowie piszę sie i pamiętajcie o mnie :)
co do konkretów to się zgadamy
Bo niestety żadnych alfaholików w pobliżu domu nie mam aczkolwiek
stoi przed domem piękna bordowa 159 1.8 :rolleyes:

Tak czy tak panowie piszę sie i pamiętajcie o mnie :)
co do konkretów to się zgadamy
Bo niestety żadnych alfaholików w pobliżu domu nie mam aczkolwiek
stoi przed domem piękna bordowa 159 1.8 :rolleyes:
Mi tam jakoś bordo nie podchodzi a tym bardziej nie na 159:)

- - - Updated - - -

Popatrzcie chłopaki na te dwa zdjęcia i powiedzcie czy nie rośnie mi mały Alfista? :)180853_175823315792649_114480055260309_338854_6951937_n.jpgDSCN3457.jpg

Mi tam jakoś bordo nie podchodzi a tym bardziej nie na 159:)

- - - Updated - - -

Popatrzcie chłopaki na te dwa zdjęcia i powiedzcie czy nie rośnie mi mały Alfista? :)Pokaż załącznik 99959Pokaż załącznik 99960

Gratulacje!!!!

A tak z innej beczki - jak chcesz cos pokombinowac przy belli to zamow sobie:http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170931774749 zainstalowalem pare dni temu i jest znaczna poprawa w dolnym zakresie obrotow. I jeszcze dzisiaj wypatroszylem pierwszego kata i tez troche daje.

W nastepnych planach jeszcze przelotka zamiast drugiego kata i chip moze ;)

Gratulacje!!!!

A tak z innej beczki - jak chcesz cos pokombinowac przy belli to zamow sobie:http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170931774749 zainstalowalem pare dni temu i jest znaczna poprawa w dolnym zakresie obrotow. I jeszcze dzisiaj wypatroszylem pierwszego kata i tez troche daje.

W nastepnych planach jeszcze przelotka zamiast drugiego kata i chip moze ;)

W PL wywale EGR i DPF programowo więc zaślepka nie potrzeban gdybym tego nie robił już dawno by siedziala :D

- - - Updated - - -

To GT zostaje u Ciebie na razie?

Amortyzatory
Powrót