Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak sie juz spowiadamy to servis + kolo pasowe 410 euro i aku pare tygodni wczesniej za ponad 100 ;) w tym roku lacznie z wycieczka do Polnocnej wyszlo jakiej 1000 euro:(

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Ja wymieniłem w kwietniu dwie opony z przodu i w lipcu przed wyjazdem do PL dwie z tyłu ustawiałem i poprawiałem zbieżniość juz 5x i prawą dalej mam zciętą a z lewej juz druty wychodzą. Obniżenie zawiechy też przyczyniło się do tego i znowu musze kupic opony,ale założe jakieś chinole bo jak dalej zetnie to szkoda kasy w błoto wyrzucać. Za spotem jestem jak najbardziej nawet mówiłem Ewelinie,że trzeba coś zmontować w końcu :) Jak dla mnie może być Skerries :)

Johny

Kup opony sunny 3970 jak chcesz to dam ci namiar. Ja zaplacilem 255 z przesyłka za 225/40/18 +60 za założenie. Prawa mi tez scina opone, pewnie zmieniales dolny wahacz? Ja mam lepszy na lewej i nie scina i tanszy na prawej i scina opone. Alfy nie lubia tez obniżania. Poustawianie tego to jest jakas masakra. Z tylu mam nowy zawias i 2.45 kąty.

Sent from my C6603 using Tapatalk 4

Johny

Kup opony sunny 3970 jak chcesz to dam ci namiar. Ja zaplacilem 255 z przesyłka za 225/40/18 +60 za założenie. Prawa mi tez scina opone, pewnie zmieniales dolny wahacz? Ja mam lepszy na lewej i nie scina i tanszy na prawej i scina opone. Alfy nie lubia tez obniżania. Poustawianie tego to jest jakas masakra. Z tylu mam nowy zawias i 2.45 kąty.

Właśnie,że wygymieniałem lewy górny i z dwóch stron końcówki drążka bo jak zmieniałem sprężyny to nie dało się ich uratować i właśnie z lewej strony poleciała bardziej cały czas kontroluje stan opon jak wróciłem z PL były przyjechane delikatnie a teraz w ciągu miecha normalnie je zjadło.

Moze wplywa na to obniżenie zawiasu. W srebrnej mialem normalny zawias i nic nie scinalo opony wytrzymywaly bardzo dlugo. Zobaczymy jak bedzie na tych nowych oponach.

Moze wplywa na to obniżenie zawiasu. W srebrnej mialem normalny zawias i nic nie scinalo opony wytrzymywaly bardzo dlugo. Zobaczymy jak bedzie na tych nowych oponach.

Ja miałem w jednej z 156 które miałem żółte Apexy,ale tam opon mi nie ścinało. Zmienie opony i pojade do innych "fachowców" i zobaczymy czy dalej będzie ciąć.

Scina ci od zlych katow, 156 ma chyba taka możliwość, 166 nie ma, nie wiem jak 159.

Scina ci od zlych katow, 156 ma chyba taka możliwość, 166 nie ma, nie wiem jak 159.

Wiem,ze od złych kątów,ale ile razy mozna jeździć i poprawiać i dalej dupa. W 159 jest mozliwość regulacji tylko z tyłu dlatego taka kicha.

To i tak dobrze ze masz chociaz z tylu regulacje u mnie nie ma zadnej. No takie sa wlasnie Alfy ;) nic nie poradzisz.

Z tego co ja sie orjentuje to jest bardziej kwestja duzych kol - alfy nie lubia duzych obreczy o dlatego polykaja oponki ;)

Panowie co z tym spotkaniem? :) z tego co widzialem to Czester sprzedaje Alfe... Artur ( Cool) daleko nie pojedzie....to moze dostosujemy jakies miejsce bo za rok to pewnie ekipa sie nam zmniejszy :/ Michal tez chce sprzedac....

aha ja mam opony sunny i nie jest az tak zle z nimi ;) chociaz swoja droga wole Debice ktora mialem w 156 :P

Panowie co z tym spotkaniem? :) z tego co widzialem to Czester sprzedaje Alfe... Artur ( Cool) daleko nie pojedzie....to moze dostosujemy jakies miejsce bo za rok to pewnie ekipa sie nam zmniejszy :/ Michal tez chce sprzedac....

aha ja mam opony sunny i nie jest az tak zle z nimi ;) chociaz swoja droga wole Debice ktora mialem w 156 :P
Sprzeda,ale na spota jakiegoś może zawita jak ja A4 :D

- - - Updated - - -

Z tego co ja sie orjentuje to jest bardziej kwestja duzych kol - alfy nie lubia duzych obreczy o dlatego polykaja oponki ;)
Wątpie w 147 miałem 18-stki i jakoś tam nie cieło mi w PL latałem przez rok na 17' Toora i tez luz :)

No chłopaki póki pogoda jest trzeba coś zorganizować,ewentualnie może jakiś zlocik włoszczyzny sie szykuje na zakończenie sezonu to można by się przykleić :)

hey, nie spisujcie mnie jeszcze na straty!!

sprzedaje alfe z dwoch powodow:
-jestesmy razem dwa lata, i naprawde mam ochote pojezdzic czyms innym !
-w tym momencie jest najwiecej warta, dlugie nct ( tak przynajmniej myslalem)

czy to jest normalne? przyjezdza kolo na ogladanie samochodu.....z trzema fachurami.....razem we czworo
robia mi servis z przegladem jakiego garaz mercedesa moze tylko pozazdroscic.
po tem nasluchuje sie jaka to alfa zla jaka nie dobra, ach te paski, sprzegla i wariatory!
to ja pytam po co wogule marnuja mi czas,,, koniec tematu,obraza costumera!:(

po tym jeszcze paru podobnych, po ogledzinach rzucajacych ceny ktore powalaly mnie na kolana!

przyznam ze moja wiara zostala zachwiana

(chyba potrzebny mi wloski zlot by nabrac pewnosci w sluszna sprawe:D)

Masz pecha z tymi ludzmi :/ ja nie mialem problemow przy sprzadaniu 2 wczesniejszych;) dosyawalem kwote ktora chcialem i to zwykle 1 lub 2 osoba kupowala...nie przejmuj sie ;) kwota ktora masz na advertsie nie jest wygorowana...
Na co chcesz zmienic?
Musisz nam pomoc ruszyc reszte chlopakow na spota;)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót