Jony88
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98
Zero entuzjazmu widze..I cały misterny plan wylądował!!![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zero entuzjazmu widze..I cały misterny plan wylądował!!![]()
Mi dzisiaj mija roczek jak dziewiątka jest w moim posiadaniu![]()
Teraz jeszcze termin ja jeden zaproponowałemA i ja się dołącze panowie ja ferlektuje za niedzielą jak coś
a dalej to juz będę pewnie kogoś męczył zeby mnie po drodze zgarną![]()
Cześć Czorny. Napisz skąd jesteś, jakie roczniki Cię interesują, ile chcesz kasy na to wyłożyć, a my się rozejrzymy![]()
Witam nowego kolegePanowie,
Jestem nowy na forum, wiec chce sie przywitac na poczatku. WITAM.
Szukam alfy 159 1.8mpi lub 1.9jts.
Przegladajac ogloszenia i jezdzac po dealerach/sprzedawcach zdecydowana wiekszosc jest nie do zaakceptowania. Nie sa to zadbane modele.
Moze wiecie kto sprzedaje?
Aha. 159-tka musi miec:
- zadbana karoserie
- autoamtyczna klima
- skora
- czyli wersja sportivo lub jakies wypasione turismo, btw wiecie jak jest z modelami w uk. Tam sa tylko turismo lub lusso. nie maja sportivo, a turismo sa tak wyposazone jak w irl sportivo.
Dzieki
Pzdr
U mnie w północnej jest jeden JTS-ik nie wiem jakie koszta przerejestrowania byłyby za dziewiątke. Miesiąc temu szukałem auta u siebie dla kuzynka który mieszka w Dublinie noi za Avensisa z 06 1200e przerejestrowanie, za auto dał niecałe 2,5k w stanie idelanym można by powiedzieć to i tak wyszło troche taniej niż u wasDzieki za zainteresowanie!!!
Jestem z Dublina, ale nawet drugi koniec Irlandii dla kupna autka to nie problem
Roczniki 2006-2008, 6000-8000e, 159 1.8mpi (jest ciut ekonomiczniejszy w miescie) lub 1.9 jts. Jak juz pisalem: automatyczna klima, skora (tu jeszcze welur tez wchodzi w gre, bo mozna skore dokupic), zadbana karoseria i aluminiowy panel srodkowy (ten srebrny) a nie plastikowy.
Wszystkie ogloszenia przegladam codziennie, i te najciekawsze (z ogloszen) osobiscie widzialem i jechalem, i dupa
Arturowi sie tak potoczyly sprawy, ze juz nie jest zainteresowany sprzedaza, a bylem zainteresowany
pzdr
Jakieś 30-35kmWitam.
Dzieki za info. vrt wynosi 1459e. czyli nie jest zle. A daleko mieszkasz od Portadown?
Nie ma problemu,tylko kiedy byś chciał podjechać?A dalbys sie namowic na wizyte tam, jakbym chcial podjechac ogladnac alfe? Wiadomo, opinia (i czujne oko) uzytkownika takiego modelu bylaby bardzo pomocna![]()
Poszedł pmz tego co mi wiadomo, w srode firma wysyla mnie do Dundalk, moze bym sprobowal po obowiazkach sluzbowych tam podjechac i zobaczyc. Musialbym miec jakis kontakt z Toba, np tel![]()