Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Stukac moze stabilizator poprzeczny, guma moze sie wyrobila. Ew drazki stabilizatora. Skrzypiec to moze wszystko;)

Sent from my C6603 using Tapatalk

co moze stukac po prawej z tylu w czasie jazdy? ;) i z przedniej osi w czasie skręcania cos mi skrzypi... nie chce zostawiac u mechanika auta na dluzszy czas - bo tak kazda wizyta wyglada.... a chce wstepnie obliczyc koszta ;) nie wiem czy z przodu to wahacze bo wymieniane w 2012 :/
Artur kup sobie silikon w sprayu i strzykawke i przeleć wachacze w przodu u mnie tez skrzypieć zaczęły w jednej jak i drugiej wstrzyknołem i cisza:) Ja prześwietłiłem zawieche w tamtym tygodniu bo tez mi coś z tyłu stukać zaczęło i u mnie dupnięty jest wachacz tzw. "banan" http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Rome...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f2f29b839

silikony dzialaja ale na krotko,jak sie zrobi cieplo to znowu zacznie.Przerabialem temat w srebrnej 166 niestety. Chyba z 5 roznych i jakies smary.

Sent from my BN NookHD+ using Tapatalk

silikony dzialaja ale na krotko,jak sie zrobi cieplo to znowu zacznie.Przerabialem temat w srebrnej 166 niestety. Chyba z 5 roznych i jakies smary.

Słysząłem,że używają jeszcze płynu do mycia naczyń ale nie próbowałem. Jak psiknołem swego czasu WD40 do jednej z Alf to spokój był ok 3 miechów zobaczymy ile silikon wytrzyma złałem wachacze obficie także czas pokaże.

No popatrz, moze chce kupic 8c ;) A moze chcesz moja Lagune? Obiecuje ze nic nie bedziesz doplacal hehe zamienimy sie ;)

Sent from my C6603 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
cos wiekszego.... caly czas namyslam sie...juz drugi raz podchodze do tego tematu....przydaloby sie miejsce na psa i cos przyszlosciowego ;) do swojej alfy nie wpakuje psa ;)

Ostatnia edycja:
To moze passacik ? czester chetnie odda ;) no nie czester ?

To moze passacik ? czester chetnie odda ;) no nie czester ?

DAAA ale mial bym bannanna na gebie!!!!!

z passkiem same plusy....
-znowu parkuje przy wejsciu do supermarketu..
-brudny pies na tylnej kanapie nawet mnie nie rusza
-nie myje od miesiaca.....i tez nie boli

ostatnio wuzek lidla mi zjezdzal,,,,,to oparlem o bryke:cool:

Amortyzatory
Powrót