Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no u mnie auto stracilo na mocy.... pokazalo ze jeden cylinder niedomaga :/sprobuje z boschem.... bo nie usmiecha mi sie znowu ladowac sporo forsy ;) same rolki i pasek do alternatora wyszedl mnie 110 euro.... a i tak niby na promocji kupilem rolki...bo cena normalna to 172 euro

Witam panowie :D wracam do was na zieloną wyspę :D pozdrowienia jeszcze z Polski :D za jakiś czas pewnie będę szukał jakiejś Belli :)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

W szwecji bylo spoko ale robota się sypła :P niestety moją byłą sprzedałem :/ w Polsce kupiłem ale w IRL też będę potrzebował samochodu i właśnie chcę aby to była Bella :D

kur...ktos mi przyrysowal auto na parkingu.... zastanawima sie czy korekta lakieru ktora umowilem na sobote usunie tego typu ryski :/ nie sa duze ale wnerwiaja mnie....nie sa tez glebokie na szczescie.... no ale widac na zderzaku....
W srode czeka mnie wymiana rolek i paska od alternatora.... i przeglad zawieszenia....

padla mi jedna swieca.... juz nie kupie wiecej championa.... po 2,5 tys km.... wymieniam na boscha super 4 ;)

mam nadzieje ze to juz bedzie koniec przygod ;)
Czemu nie NGK?

- - - Updated - - -

W szwecji bylo spoko ale robota się sypła :P niestety moją byłą sprzedałem :/ w Polsce kupiłem ale w IRL też będę potrzebował samochodu i właśnie chcę aby to była Bella :D

Też byłem swego czasu i na początku pracy było mnóstwo a później kupa i trzeba było uciekać :)

Ja będę swoją sprzedawał w okolicach maja - czerwca. Zbieraj kasę :D

159 jtdm (150 kunia) jeśli się jakaś fajna trafi, albo coś innego niż alka

1.8 to stara konstrukcja z Vectry b ze zmodyfikowana głowica jtd to ten sam motor co 2.0 w polu i saab ie 2.0

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

1.8 to stara konstrukcja z Vectry b ze zmodyfikowana głowica jtd to ten sam motor co 2.0 w polu i saab ie 2.0

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

zwracam honor ;)

ostatnio jak wszyscy bylismy w Polnocnej to usilnie jedna osoba mowila mi ze 1.8 nie jest silnikiem opla...ze tylko JTS

Amortyzatory
Powrót