Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam z Droghedy!!! Gratuluje tu Wam dobrego gustu.
Wcześniej 156 1.8 TS sportwagon, teraz 156 1.9 JTD
Dawajcie na zlocik POZDRO

ja moze i chetnie na zlocik ale wiosna hehe mam rodzinke i lubie z nia spedzac wolny czas wiec moze wiosna

Witam z Kilkenny
Jak Będzie jakiś zlot to dajcie znac.
zamówiłem :) . A jaką firmą przesyłacie? Komplet wahaczy na przód plus kilka tulejek i łączników na tył będzie troche ważył :/

Ja za komplet wachaczy na przód, i łączniki stabilizatora zapłaciłem za wysyłkę 130zł (poczta polska)

Witam :)
...coraz bliżej do mnie... ok.80km
pozdrawiam

no to wpadnij kiedyś do ballybunion ze swoją 166 to pośmigamy :)

no to wpadnij kiedyś do ballybunion ze swoją 166 to pośmigamy :)

jak jest cieplo czesto tam jesteśmy z rodzinką, limerick to miasto w ktorym nic niema poza miastem irlandia jest piekna

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam! Pozdrowienia dla wszystkich Alfamaniaków z Dublina!
Dopiero zauważyłem nową sekcję na forum...pewnie dlatego, że umieszczona na samym dole...jakkolwiek lepiej późno niż wcale.

Widzę, że już jest kilka osób, a co za tym idzie można coś zorganizować, gdy zrobi się cieplej.

Co do Alf, dla mnie już chyba nie ma ratunku - wirus zaatakował cały organizm :D

Witam i pozdrawiam z Ennis Co. Clare.

no to widze że robi sie silna ekipa na zachodnim wybrzeżu :)

Właśnie widzę... Konrad, Paweł Ty i ja. Pewnie znajdą się też inni... Można by zrobić jakiś zlocik jak się zrobi cieplej :)

to ja sie pisze na to, tylko musze f....k kupic znow opony na tyl bo jakis p....s irlandzki tak mi zbierznosc ustawil ze po dwoch miesiacach opony sie zjechaly do lysego

grupa z zachodniego wybrzeża coraz potężniejsza :D

Amortyzatory
Powrót