Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
gdzie to bylo ?
pewnie wiele razy zatrzymywal sie na stacji 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapracowany chłopina pewniea wiesz co sie dzieje z Mieczyslawem...tzn z Czesterem?
Ja też miałem umyć,ale wiało i padało cały dzień więc może jutro się udaNie mow ze ja zmieniaszja wlasnie wymylem swoja 159
miala w cholere insektow na masce.
Mylem w deszczu a konczylem jak przestaloto co w pazdzierniku cz2?
tym razem pojade na napompowanych oponach
dziwilem sie skad mam takie spalanie...dzisiaj sprawdzilem i 1,8 bara od wulkanizatora w przednich 225/50r17
No to ładnie a powinno by 2.5
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
a mi z dystrybutora wyszło 6.2l jak wracałem to juz pociskałem trocheMylem w deszczu a konczylem jak przestaloto co w pazdzierniku cz2?
tym razem pojade na napompowanych oponach
dziwilem sie skad mam takie spalanie...dzisiaj sprawdzilem i 1,8 bara od wulkanizatora w przednich 225/50r17
U mnie na zimnym tez słychać choć nie zawszeA mi za to dwunastu zaczął dzisiaj się delikatnie odzywać
Dodano po 4 minutes:
Dwumas
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
wg. kompa jak wyjezdzałem 7.3 teraz 7.0 z ostatnich ponad 5000kmmi srednie pokazywalo troche ponad 10 l.... co jest duzym spalaniem na autrostradzie....zwykle mam kolo 6-7. Przy 120 km/h mam 4,5. Te opony sporo mnie kosztowaly
Pawel nie mam glosnomowiacego w aucie wiec nie bylem w stanie odebrac
widzialem jak pociskasz na autostradzieja nie chcialem jechac szybciej przez to spalanie
![]()
Jak mało jeździsz to możesz sobie pozwolić na takie spalanie ja bym na paliwo nie wyrobił pewnieJa nie moge zejsc ponizej 14 na 100a jak przycisne to mi sie wir w baku robi i wskzowka odpada jedzie razem z predkosciomierzem
![]()
Albo GTV-kekup spidera![]()