Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czester busy jest jeszcze teraz jakies wydatki mu tam naszly. Moze nie ma glowy zeby pisac tutaj. Nic mu nie jest tak pozatym ;)

To wiadomość od organizatorów wczorajszej imprezki:
To all. Thanks sincerely for attending yesterdays event at corks gaol. Weather was grand the combo and cars were better. Hope to see you all at our next run at louts hall co. Wexford on OCT 26th. Www.ICCI.ie for info

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Nie mow ze ja zmieniasz :( ja wlasnie wymylem swoja 159 :) miala w cholere insektow na masce.
Ja też miałem umyć,ale wiało i padało cały dzień więc może jutro się uda :) Jak się trafi fajna w SW to przygarne póki co nie ma żadnej w ogóle jak się pojawi jakaś to raz na jakiś czas nawet w UK nic ciekaweo nie widze.

Mylem w deszczu a konczylem jak przestalo :P to co w pazdzierniku cz2?;) tym razem pojade na napompowanych oponach ;) dziwilem sie skad mam takie spalanie...dzisiaj sprawdzilem i 1,8 bara od wulkanizatora w przednich 225/50r17

Mylem w deszczu a konczylem jak przestalo :P to co w pazdzierniku cz2?;) tym razem pojade na napompowanych oponach ;) dziwilem sie skad mam takie spalanie...dzisiaj sprawdzilem i 1,8 bara od wulkanizatora w przednich 225/50r17

No to ładnie a powinno by 2.5

A mi za to dwunastu zaczął dzisiaj się delikatnie odzywać

Dodano po 4 minutes:

Dwumas :)

Ostatnia edycja:
a mi z dystrybutora wyszło 6.2l jak wracałem to juz pociskałem troche :)

A mi za to dwunastu zaczął dzisiaj się delikatnie odzywać

Dodano po 4 minutes:

Dwumas :)

U mnie na zimnym tez słychać choć nie zawsze :)

Ja nie moge zejsc ponizej 14 na 100;) a jak przycisne to mi sie wir w baku robi i wskzowka odpada jedzie razem z predkosciomierzem:(

mi srednie pokazywalo troche ponad 10 l.... co jest duzym spalaniem na autrostradzie....zwykle mam kolo 6-7. Przy 120 km/h mam 4,5. Te opony sporo mnie kosztowaly ;)

Pawel nie mam glosnomowiacego w aucie wiec nie bylem w stanie odebrac :(

widzialem jak pociskasz na autostradzie ;) ja nie chcialem jechac szybciej przez to spalanie ;)

mi srednie pokazywalo troche ponad 10 l.... co jest duzym spalaniem na autrostradzie....zwykle mam kolo 6-7. Przy 120 km/h mam 4,5. Te opony sporo mnie kosztowaly ;)

Pawel nie mam glosnomowiacego w aucie wiec nie bylem w stanie odebrac :(

widzialem jak pociskasz na autostradzie ;) ja nie chcialem jechac szybciej przez to spalanie ;)
wg. kompa jak wyjezdzałem 7.3 teraz 7.0 z ostatnich ponad 5000km

Ja nie moge zejsc ponizej 14 na 100;) a jak przycisne to mi sie wir w baku robi i wskzowka odpada jedzie razem z predkosciomierzem:(
Jak mało jeździsz to możesz sobie pozwolić na takie spalanie ja bym na paliwo nie wyrobił pewnie :D

Juz sie rozgladam za drugim autem, chcialem jakiegos klasyka z malym silnikiem ale ceny z dupy. Koles mnie nakrecil na klasyki, sam ma 2 porsche z 89roku. Jak to brzmi! Lomatko :) banan z twarzy nie schodzi. Moze Alfa 145 :)

Amortyzatory
Powrót