Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie, znowu jestem Alfaowner :P

It came to me... My own... My love... My preciouuuuus :D

attachment.php
attachment.php
A baware jeszcze masz?

Bawara zostaje. Bawara ma się nie psuć i mało palić, 145 ma być piękna i zostaje na zawsze. Jest tylko kilka sztuk takich w całej Irlandii.

Bawara zostaje. Bawara ma się nie psuć i mało palić, 145 ma być piękna i zostaje na zawsze. Jest tylko kilka sztuk takich w całej Irlandii.

Gratuluje zakupu :) Podejrzewam, ze taki zestaw, BMW+ jakas ciekawa Alfa, juz za kilka lat bedzie standardem wiekszosci Alfistow.

Chyba jakis fake z tymi slupkami na autostradzie bo na zadnej z pierwszych czterech fotek nie widac zeby bylo cos rozwalone;)
A po widoki wcale daleko nie trzeba jechac;) Polnocna Walia:)
attachment.php

Ale sycylia napewno spoko:)

eeee kolega dolaczyl do Irlandii? :D

no szkoda ze zadna z tych na pierwszych zdjeciach nie jest moja :(

na skodzinie zostaly jedynie pomaranczowe slady po slupkach ;) byly gumowe weic duzo nie zrobily....dobrze ze oddawalismy auto jak bylo ciemno ;)

Panowie, znowu jestem Alfaowner :P

It came to me... My own... My love... My preciouuuuus :D

attachment.php
attachment.php
gratulacje! :) napisz cos wiecej o tej sztuce ;) gdzie ja dorwales?

Dokładnie. Zaraz laweta będzie i mam dostać auto zastępcze a alfa dotrze do garażu jutro albo we wtorek

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

ciesz sie ze w polnocnej sie to nie stalo ;) jak u mnie z je*** wezykim :( pamietam jak jechalem do Ciebie w zeszlym roku po kolo pasowe :P

no niestety czasem cos sie przytrafi w aucie ;) i to niezaleznie od marki ;) ostatnio jadac do swords mijalem na poboczu na m1 jednego pasata i bmw z maska w gorze ;)

Północna czy południowa nie robi różnicy - AA pokrywa cała wyspę. A pulley juz zamówione I będę miał około 2. :-)

Północna czy południowa nie robi różnicy - AA pokrywa cała wyspę. A pulley juz zamówione I będę miał około 2. :-)

no ja nie mialem tego szczescia ze swoja ubezpieczalnia....wydalem 300 euro na taxi ;)
no to szybko :)milej zabawy :P
kolo pasowe nie poniszczylo niczego?

To nie ubezpieczenia tylko AA pełen pakiet za 9e miesięcznie.
Pulley juz jest zaraz się okaże jak wszystko wyglada

Przegladam Irlandie bo najblizej ode mnie - 20 mil na prom do Holyhead;P Narazie woze sie zjawiskowym Roverem 25 bo mam 3minuty do pracy, ale w przyszlym roku moze Giulietta zagosci:)

na fotkach wyglada na zadbana. O tych silnikach nie mam zadnej wiedzy, ale kasa smieszna jak na wyposazenie i jesli wszystko jest w miare ok mechanicznie.
Ty z polnocy czy poludnia Irlandii?

witam Panowie czy wiecie ze gdzie moge kupic komplet sprzegla z lozyskiem do mojej 147-ki w dobrej cenie i na zaraz :) a moze ktos z was ma chodzby lozysko bo ceny w sklepach sa kosmiczne pozdrawiam

Gdzie dokładnie mieszkasz? Poszukaj na gazeta ie (funkcja szukaj w ogłoszeniach) Celtic motor parts Balbriggan. Pytaj o Petera (Polak). A jak nie to mogę dać Ci namiary na mojego mechanika kolo Balbriggan ale musiałbyś u niego robić auto. W Irlandii ciężko z częściami na juz. Większość trzeba zamawiać z UK. Nie wiem czy nie lepiej wyjdzie kupić na allegro i zamówić kuriera np eurospedycja. W 3-5 dni produkt na miejscu

Amortyzatory
Powrót