E
eilat1
Guest
coś nam forum ucichło......
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ten kabelek co tobie podlaczalem to ELM bez przelacznika czyli tylko obsluga silnikaTo ja mam pytanie dla ożywienia forumPablo, jaki masz kabel do podłączania laptopa do ECU?
Ten kabelek co tobie podlaczalem to ELM bez przelacznika czyli tylko obsluga silnika
Ale jak wszystko pojdzie z planem to za jakis tydzien bede mial zestawik ELM+VAGKKL bez przelacznika ale z przejscowkami takze wszystko powinno isc
Dokladnie taki: http://allegro.pl/interfejs-fiat-alfa-lancia-pakiet-k-can-i1741465221.html
Po co ci licencja? Na forum są gdzieś linki do wersji z witaminką (tzw. pirata) Ciężko je będzie znaleśc, ale zaraz ci podeślę na PW linka do wersji którą ja mam, a do tego dasz znac czy to działa!...zamiaruje zakupić licencję na FESa piszesz się???...
Po co ci licencja?
hehe z góry dzięki.....
ciekaw jestem jak to jest....czy np: FES działałby na kilku kompach ??? bo jakby co to można się zrzucić na licencję i użytkować najnowszy programik![]()
eilat1 napisz czy działa ten FES co ci dałem, jak go testowałeś.