czester085
Nowy
spoko Rob!
niech sie troche wyprostuje z moja bella to zaopatrze sie w jakis examiner lub alfadiag z licencja!!
niech sie troche wyprostuje z moja bella to zaopatrze sie w jakis examiner lub alfadiag z licencja!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Paweł zdziałałeś coś z Bellą??
@pabloilala napisz czy twój znajomy kupił tą 156 z ogłoszenia? Jestem ciekawy co z tego wynikło.
Wczoraj dowiedziałem się od swojego mechanika że już ją widział jakiś czas temu za 500eu na DD
Tylko pozazdrościc
Napisz dokładnie jaki ma kolor tej starej Alfy? Taki sam jak ta dopiero co kupiona, czy dosłownie czerwona. Zależy mi na blachach, dokładnie tylne prawe drzwi. Jak by cena była dobra to bym jeszcze zabrał przednie drzwi, klapę bagażnika i tylni zderzak. Tylko warunek że jest to w tym kolorze:
Daj wiedziec co jest 5!
Paweł gdzie ci zdiagnozowali przyczynę i kto wgrał nowy soft do belli??
Zakrawa na magika![]()
A ci mechanicy to polacy czy irole??? i gdzie maja swoja dziuplę![]()
Spoko Paweł
Z tymi siedzeniami się nie śpieszy. Bedą to będą, nie to nie!
Znalazłem drzwi na adverts.ie co śmieszne od koleżki z naszego forum. Co śmieszniejsze pisałem dzisiaj do niego na forum i na adverts myśląc że to dwie różne osobyJutro wycieczka do Wicklow mnie czeka!