Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witaj Zorro. Co do zlociku, to ja się nie wyrobie na ten 24go. Zdechła mi przepływka, a trochę bez kasy jestem. Wcześniej niż za 2 tygodnie nie dam rady jej wymienić.
P.S. Pablo, ta przepływka, o której mówiłeś w Adare to "Quinton Hazel" (czy jakoś tak) ???

Siema Zorro262 może i ja bym się wybrał na zlocik gdyby odległość nie była znaczna,ale niestety sobota 24.09.11 odpada bo pracuje w każdą sobote. Także lipa będzie chyba z tego

Panowie ja proponowalem zlocik w marcu ;) pabloilala proponowal 24go; ) jakos zaplanujemy na marzec jak nie macie nic przeciwko ja wtedy bede mial prawko pewnie na L-ce bede jechal ale trudno; ) sam musze porobic przy aucie zeby nabralo wygladu; ) bo poki pukniete Robert dam ci znac wieczorkiem albo jutro podalbys mi adres do wysylki za pobraniem to jest paczuszka wiec musialby ktos tam zaplacic ale ja bym ci zwrocil w Ie za to Seba by odebral ;) pozdro ;)

Witaj Zorro. Co do zlociku, to ja się nie wyrobie na ten 24go. Zdechła mi przepływka, a trochę bez kasy jestem. Wcześniej niż za 2 tygodnie nie dam rady jej wymienić.
P.S. Pablo, ta przepływka, o której mówiłeś w Adare to "Quinton Hazel" (czy jakoś tak) ???

Nie ta o ktorej mowilem to wklad marki "PIERBURG". Jak narazie jezdzi w mojej 1,6 od jakis 5 miesiecy bez problemow. Placilem za nia 70e. Jaka ci pasuje mozesz dokladnie sprawdzic klikajac na elektoniczny katalog na tej stronce: http://www.ms-motor-service.com/content2.asp?area=hauptmenue&site=produkte&cls=02&pcat=18

Pytalem sie rowniez o orginal BOSCH w autoryzowanym zakladzie bosch w Tullow http://www.hpmp.ie/ i za orginal na zamowienie chcieli 136e, ale to w porownaniu do salonu i tak pikus bo do jakiego serwisu alfy/fiata nie zadzwonilem do chcieli 195+VAT za przeplywke po regeneracji:eek:

siemka kierownicy,
troszkem przycichlo wiec moze troszke ja pomarudze!!:P

podobno alfy sie kiepsko sprzedaja:rolleyes:
po wystawieniu czerwonej 147 na DD facet w 20 minut pewniakiem ustawial spotkanie na wieczor!
a jak bral czerwona dla miss to powiedzial ze tak mu sie podoba srebrna ze pewniakiem ja wezmie-dac mu tylko czas na pozbycie sie jego toyoty:sarcastic:

wiec mam juz nowa belle!:o:o:)
jeszcze nie jest gotowa na przedstawienie, w przyszlym tygodniu grany lakiernik, a w miedzyczasie,

-t belt
-variator
-olej
-zbieznosc przod
-wahacz tyl
-valet

sporo na poczatek, ale jest tego warta!!:cool:

No to elegancko!!! Czekam na prezentacje. Napisz chociaż co za model.
Aby długo i nie zawodnie służyła!!!
Pozdrawiam Rychu

Mam komplet nowiutkich tuleji na przednie dolne wahacze gdybys byl zainteresowany.

domyslam sie ze mowa o 166???:P

dzieki, potrzebny mi tyl, tylna lewa lampa i kierunek lewy boczny!
jak znasz jakiegos donera to chetnie kupie pare gratow!

w sobote odstawiam do lakiernika na dwa tygodnie!
po tym trzasne jakies foty!:o

pabloilola
pytalem o ciebie w newbridge - cybersun!
i nic!!:(

domyslam sie ze mowa o 166???:P

dzieki, potrzebny mi tyl, tylna lewa lampa i kierunek lewy boczny!
jak znasz jakiegos donera to chetnie kupie pare gratow!

w sobote odstawiam do lakiernika na dwa tygodnie!
po tym trzasne jakies foty!:o

pabloilola
pytalem o ciebie w newbridge - cybersun!
i nic!!:(

Witam
1 - pokazl sie dawca na czesci do 166: http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2592192
2
- "CaroSun" tak to sie nazywa a poza tym to ja nie siedze na miejscu tylko po montazach i serwisach latam :)
Nastepnym razem zadzwon - masz przeciez moj numer

POZDRO

zlocik w irlandii

witam dawno nie odwiedzalem forum moze jakies info o zlociku na obcej ziemi irlanckiej czy cos przegapilem pozdro dla alfistow

hej. mam dokladnie takie objawy ze po rozgrzaniu samochod robi kangrury na jedynce od wczoraj to juz gorzej bo nawet przy zimnym silniku mam problemy z ruszeniem (obroty rosna a auto rusza po ok 5-8sekundach). po czym jak juz ruszy to jest niby ok choc biegi nie przelaczaja sie tak plynnie jak wczesniej, czy masz kogos kto moglby pomoc?? moj kontakt 0873247127 lub gg 2317637 Mieszkam w Ratoath CO. Meath zaraz kolo Dublina. PROSZE O POMOC.

hej. mam dokladnie takie objawy ze po rozgrzaniu samochod robi kangrury na jedynce od wczoraj to juz gorzej bo nawet przy zimnym silniku mam problemy z ruszeniem (obroty rosna a auto rusza po ok 5-8sekundach). po czym jak juz ruszy to jest niby ok choc biegi nie przelaczaja sie tak plynnie jak wczesniej, czy masz kogos kto moglby pomoc?? moj kontakt 0873247127 lub gg 2317637 Mieszkam w Ratoath CO. Meath zaraz kolo Dublina. PROSZE O POMOC.

Ja specjalista od selespeed`a nie jestem ale na moje oko to problem ze sprzeglem. Jedyne co moge ci pomoc to jakbys chcial przyjechac do Newbridge to moge ci podlaczyc do kompa i sprawdzic czy reszta w skrzyni chodzi jak nalezy.

luqash81

witam kierownika selespeed'a!
na poczatek polecam kompa u kolegi pabloilola,moze ktorys czujnik padl! jesli ok to wymiana oleju w skrzyni lub kalibracja samego sprzegla!
u mnie pewnego dnia przestaly rabotac biegi-wgrany nowy system i nowy przekaznik!
pozdro

Amortyzatory
Powrót