Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ostatnia edycja:
troche mnie tu nie bylo :P bo zmienialem auto ;) no ale ... co z tym zlotem ( tylko Naszym - tzn polskim)?:P
czy moze to autko nalezy do kogos z naszych forumowiczow?
https://picasaweb.google.com/109368490503421631790/IrishFestivalOfSpeed2011?authkey=Gv1sRgCJfspYqG94Kwfw&gsessionid=0dY4bv0-_hjc6nIM6xVsyQ#5635554961204500354

c
hcialbym cost takiego zrobic ze swoja 156 :(

No latwo ci nie bedzie bo to orginalne 156 GTA a nie zaden "body kit".
Ale jak masz checi to powodzonka

Dzwiek dzwiekiem, ale na otatnim spotkaniu alfaowner mialem okazje przejechac sie na siedzeniu pasazera.
Tego sie nie da opisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P pozazdroscic!!

ale moze to i lepiej ze nie mialem takiego doswiadczenia, mialem 156 2.5 V6 :cool:!! (avatar)
do tej pory nie moge zapomniec o tej maszynce i chce kupic druga:rolleyes:!

a co dopiero jak sie bzykne GTA!!!
:crazy_pilot:

kiedy jakis kolejny zlot? ;) moj szef wywala teraz merca i kupuje alfe gt :p wiec zamierzamy wybrac sie razem na kolejne spotkanie alfazakreconych ;)

uuuuu:)! GT ladny kasek na zlocik!!

jeszcze za bardzo moja bella nie jest gotowa na pokazowki, ale jesli cos wypadnie!!!

wiec jak panowie, chetni???:)

Ja się dostosuje do waszego wyboru miejsca i daty. Oczywiście że się z chęcią na jakiś mini zlot bym wybrał. Tyle że moja Alfa nie nadaję się do pokazywania bo przestałem w nią inwestowac. W dalszym ciągu nawet alusów nie ma! Ale za to stan techniczny bez zarzutów. Po zimie decyzja czy wracam do PL czy zostanę i zmiana na nowszy model Alfy :D A właściwie to jeszcze w trakcie.
Jak chcemy coś organizowac to trzeba szybko się decydowac. Jak nas zasypie śniegiem to ja się nie ruszam poza Kilkenny.

no to Pany jakieś propozycję wysuwać i organizujemy mini zlocik i jakąś ciepłą kawkę :) bo mrozem już pogroziło :)

No to zróbmy listę tych którzy są chętni. Niech każdy się dopisze i doda z jakiej irlandzkiej wsi pochodzi :D Zobaczymy ilu nas się na to piszę. Miejsce ustalimy gdzieś po środku tych miast w których mieszkamy, żeby każdy miał podobną odległośc. Datę jakoś już wtedy ustalimy.
Nie ma opierdalania się panowie, od początku roku planujemy jakiś spot, tak więc do dzieła.

1.richi102 (Rychu) - Kilkenny
2.eilat1 (Robert) - Athlone

Ostatnia edycja:
święta prawda Rychu, od początku roku tylko gadu gadu a żadnych konkretów.

3.pabloilala (Pawel) - Newbridge

​Jak cos to i do zimy jestem przygotowany :) zimoweczki juz w szopce czekaja

Wyslalem wlasnie smsiki do Czestera i Cool_Kid`a aby sie wypowiedzieli

Ostatnia edycja:
To ja juz sie wypowiadam. Moja Bella prawie miesiac stala nieuzywana, bo mi padla przeplywka (znowu). Zmienilem na nowa godzine temu i niby wszystko jest dobrze, ale momentami przy przyspieszaniu silnik dostaje takiej czkawki, ze plomby z zebow wypadaja. Jak tylko to ogarne, to jestem gotow do drogi.
P.S. Cool Kid - Ennis

To ja juz sie wypowiadam. Moja Bella prawie miesiac stala nieuzywana, bo mi padla przeplywka (znowu). Zmienilem na nowa godzine temu i niby wszystko jest dobrze, ale momentami przy przyspieszaniu silnik dostaje takiej czkawki, ze plomby z zebow wypadaja. Jak tylko to ogarne, to jestem gotow do drogi.
P.S. Cool Kid - Ennis

Po wymianie przeplywki pierwsze co powinienes zrobic to wszadzic nowy filtr powierza i adaptacje
a wsadziles orginal czy zamiennik?

---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

4.Cool_Kid - Ennis
5.czester085 (Pawel) - Athlone

​czester prosil zeby go dopisac bo w pracy siedzi :)

Zamiennik. Pierwsza rzecz o jakiej pomyslalem, to wlasnie filtr. A co do adaptacji, to czytalem, ze wystarczy odlaczyc akumulator na chwile i powinno sie zaadaptowac samo.

No to jest nas pięciu.
4.Cool_Kid - Ennis
5.czester085 (Pawel) - Athlone

Wysłałem wiadomości na PW osobą które się w tym temacie wypowiadały ostatnio, z informacją że coś się dzieje i żeby zajrzały do tematu. Zobaczymy czy jeszcze ktoś dołączy.

@Cool ja wymieniałem przepływkę jakieś 2 miechy temu i obyło się bez żadnej adaptacji. Stara była tak doj...na że Bella potrafiła mi stanąc na rondzie i ledwo co się wytaczałem dalej :D. Po założeniu nowej momentalnie jej się polepszyło. Tak więc myślę że adaptacja tu wiele nie pomoże.

Edit:
@Robert dostałeś już PENA z logo Alfy? Ja już jakiś czas temu i powiem ci że są zajebiste!

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót