Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to jest nas pięciu.
1.richi102 (Rychu) - Kilkenny
2.eilat1 (Robert) - Athlone
3.pabloilala (Pawel) - Newbridge
4.Cool_Kid - Ennis
5.czester085 (Pawel) - Athlone
6.Jony88 (Artur) - Dungannon (NI)

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Co prawda nie mam teraz Belli,ale myśle że jeśli zjawie się Audi nie wygonicie mnie bo całym sercem jestem przy AR.

HEJA.
rany tyle sie dzialo na forum a ja musialem sie tym JELCZEM:pleasantry: po kraju szwedac:mad:!!

wiec panowie jestem za!!
tylko musi byc wekeend i jesli odleglosc nie bedzie za duza to smigam na dwie belle:D!!

Co prawda nie mam teraz Belli,ale myśle że jeśli zjawie się Audi nie wygonicie mnie bo całym sercem jestem przy AR.

spoko tylko przyparkujesz gdzies z bokowca by nie bylo widac:D:D:D:D:P:P

HEJA.
rany tyle sie dzialo na forum a ja musialem sie tym JELCZEM:pleasantry: po kraju szwedac:mad:!!

wiec panowie jestem za!!
tylko musi byc wekeend i jesli odleglosc nie bedzie za duza to smigam na dwie belle:D!!

spoko tylko przyparkujesz gdzies z bokowca by nie bylo widac:D:D:D:D:P:P
To sie da załatwić:D

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Więc kiedy jakiś przyblizony termin?

1.richi102 (Rychu) - Kilkenny
2.eilat1 (Robert) - Athlone
3.pabloilala (Pawel) - Newbridge
4.Cool_Kid - Ennis
5.czester085 (Pawel) - Athlone
6.Jony88 (Artur) - Dungannon (NI)
7.arthrm Balbriggan

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

26 sobota?????

@Robert dostałeś już PENA z logo Alfy? Ja już jakiś czas temu i powiem ci że są zajebiste!

kurde nie dostalem bo wyslalem se do polszy i teraz musze zorganizowac jakas paczke.jednym slowem zem sie zdupcyl :)
PS. jakby ktos chcial to pewnie bede mial wolne kilka kilo w paczce wiec mozna cos podeslac to sie do irlandii wysle :)

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

aha no i 26 mi pasuje :)

Dla mnie każda data odpowiednia. Może byc 26! Co na to reszta? Co z lokalizacją?
Moja propozycja coś w tym rejonie.
mapa re.JPG

Z tego powodu że zimno już, to może Kildare village shopping ( pablo praktycznie w domu)? Dobra miejscówka na parkingu a do tego może coś się kupi.
To mi tylko na biegu przyszło do głowy.
Dajcie jakieś swoje propozycje.
@Jony88 kufa daleko masz trochę do nas !

Dla mnie każda data odpowiednia. Może byc 26! Co na to reszta? Co z lokalizacją?

Dla mnie to raczej zachodnia czesc tego, co zaznaczyles. Do Dublina mam jakies 250km. Troche daleko...

38601-irlandia_laczmy_sie_p-mapa_re.jpg

Z tego powodu że zimno już, to może Kildare village shopping ( pablo praktycznie w domu)? Dobra miejscówka na parkingu a do tego może coś się kupi.
To mi tylko na biegu przyszło do głowy.
Dajcie jakieś swoje propozycje.
@Jony88 kufa daleko masz trochę do nas !

26 pasuje jak najbardziej
Pomysl nie glupi
Ja bylem na ostatnim spotkaniu afaowner tutaj : http://www.midwaym7.com/
Nie glupia miejscowka jest gdzie posiedziec tylko jakby lalo to sobie autek nie poogladamy

Kildare Vilage - lepiej dla mnie bo blisko ale w weekendy strasznie tloczno i usiasc za bardzo nie ma gdzie i rowniez nie ma alternatywy w przypadku deszczu ( chociaz zawsze mozna podjechac do Newbridge, zaplacic za parking i wjechac sobie na przedostatnie pietro White Water Shopping Centre )

Moze chlopaki z najdalszych zakatkow IRE sie wypowiedza bo w sumie to dla nich najwieksza wyprawa...
Ja i Pawel w sumie mieszkamy w centrum wiec w kazda strone mamy podobne odleglosci i bez wiekszego problwmu zajedziemy:)

Kurcze ja mam jedną sobote w miesiącu wolna i jeśli palny sa na 26 listopada to ja odpadam niestety. 3 grudnia mógłbym być chyba,że w ktorąś niedziele bo ja a akurat każdą mam wolną. Co do lokalizacji to ja do Dublina mam 150 mil więc 1,5h i jestem na miejscu więc musimy sprecyzowac co jak,gdzie i kiedy?

jak dla mnie niedziela też może być :) co na to reszta ?
Może jakoś uda nam się w końcu zebrać...

Ja tak jak pisałem wcześniej piszę się na każdą datę i godzinę. Niedziela bardzo mi pasuje, bo wtedy nie idę na siłownię. Dobrze by było żebym nie musiał jechac więcej jak 200km, no ale jak będzie trzeba to się pojedzie.
PZD

Jony czym teraz jezdzisz na Wyspie? ;) gdzie dokladnie mieszkasz?
Jeżdze A4 1.8T a mieszkam w Dungannon

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Mi niedziela pasuje każda jedna więc trzeba sprecyzować date czy to 27 listopada czy później. Mi by w sumie 27 pasował więc jeszcze kwestia miejscówki pozostaje

Dublin mi pasuje ale trzeba by z CoolKidem sie dogadac :) jak sie tylko na forum pojawi :)

Amortyzatory
Powrót