Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
3 dychy za podpięcię pod kompa? dobrze rozumiem?Pawel. Temat nieaktualny. Problem jest w laptopie. Nie widzi mi portow :/ Poswiece 3 dychy i jutro podjade do warsztatu.
Takie to jest właśnie kupowanie na ebayu ja zawsze biore w sklepie w razie czego mam możliwość oddania jak to osttanio miałem z dwoma ferelnymi przegubami w AudiOkazalo sie, ze kupilem ujowa przeplywke. Tak sie koncza zakupy na ebayu :/ Nie mam kasy na nowy oryginal bosha, wiec jutro atakuje szrot w poszukiwaniu uzywanego. Alfa i tak idzie na handel.
Gdyby u mnie drogi były takie jak u was Audi bym nie smigał.wow no troche lipka.... powodzonka w poszukiwaniu.... a co następne po alfie będzie ???? tylko nie mów że audi![]()
wow no troche lipka.... powodzonka w poszukiwaniu.... a co następne po alfie będzie ???? tylko nie mów że audi![]()
Gdyby u mnie drogi były takie jak u was Audi bym nie smigał.
Zawita zawita i to możliwe,że już niedługo musze tylko to ustrojstwo sprzedać http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/audi-a4-18t-quattro-not-passattoledocivicbora/91589123no to jestes Cool
no ale chyba kiedys alficzka zawita w progach szanownego kolegi![]()
Najpierw chciałem swoją z PL ściągac,ale przekalkulowałem wszystko i stwierdziłem,że się nie opłaca a z reszta nie miałbym nawet kiedy po nią jechać. Tu kilka Alf tez oglądałem ale ich stan pozostawiał wiele do życzenia.do zlociku coraz bliżej..... myślę że następnym razem to już jakąś bellą zajedziesz
CoolKid mam nadzieje że na zlociku sie pojawisz ???
Jak będe mieć po drodze to moge Cię zgarnać w razie gdybyś nie miał czym zawitacJesli tylko bede mial czym, to oczywiscie
No właśnie może byśmy się tak stykneli gdzies na trasie i pojechali razem?no w polszy autka są lepiej utrzymane i wypasaneale poluj może uda ci się cos fajnego trafić tak jak czesterowi
Cool może ja tez po drodze będę miał to się z jonym zjedziemy na twoje podwórkoheh czester pewnie tez zawita
![]()
a poza tym,, czy coolkid nie jest z pod limerick???