pabloilala
Nowy
Powitac nowego kolegę 
Co do gazu to moi znajomi maja ruszyc na dniach z montazem. Nie jestem przeciwnikiem bo sam montowalem LPG w PL i wiem ze to nic zlego ale jescze mnie stac na lanie pelnowartosciowych oktanow
Cena instalki bedzie okolo 1000e. Wiem ze maja dogadane rowniez wszystko co do kwestji dystrybucji gazu. beda sukcesywnie rozstawic dystrybutory po IE. Wstepnie przed podwyzka VAT-u mieli utalona cene detaliczna na 69centow za litr
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------
sprawdz tam jak rowniez sprawdz zmieniacz na skrzyni bo u mnie on byl winny.
Najprosciej rozlacz linki na skrzyni i zobacz jak to chodzi bez linek a i tak profilaktycznie mozesz przesmarowac wszystko
Co do gazu to moi znajomi maja ruszyc na dniach z montazem. Nie jestem przeciwnikiem bo sam montowalem LPG w PL i wiem ze to nic zlego ale jescze mnie stac na lanie pelnowartosciowych oktanow
Cena instalki bedzie okolo 1000e. Wiem ze maja dogadane rowniez wszystko co do kwestji dystrybucji gazu. beda sukcesywnie rozstawic dystrybutory po IE. Wstepnie przed podwyzka VAT-u mieli utalona cene detaliczna na 69centow za litr
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------
Jutro planuje dobrac sie do sterowania zewn. skrzyni biegow (ten caly badziew pod mieszkiem, linki itp.) Podobno w 90% przypadkow tam lezy przyczyna blokowania sie biegow. Jak cos spieprze, to bede do Was dzwonil po pomoc![]()
sprawdz tam jak rowniez sprawdz zmieniacz na skrzyni bo u mnie on byl winny.
Najprosciej rozlacz linki na skrzyni i zobacz jak to chodzi bez linek a i tak profilaktycznie mozesz przesmarowac wszystko