F
freel4ncer
Guest
A to jakis zlot ma sie odbyc 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czekac az cos sie pojawi , ja swojej 166 po FL szukalem pol roku ,gdyz tych aut tutaj porostu nie ma. Dopiero niedawno jakis "wysyp sie zrobil " a na car zone pojawily sie AZ dwie![]()
Siemka
A moja Bella po pierwszy zabiegu - polerka zmatowialej od srodka lampy przedniej.
Przyznam sie wam ze to latwiejsze niz myslałem.
Demontaż, rozklejenie, czyszczenie, polerka, sklejenie, montaz = calość ok 2,5h
POZDROWIONKA
Chyba w kazdej AR jest wykonalne.to w alfie 166 jwst a wykonalne :-( trzeba śćiągać błotniki zeby dostac sie do lamp ehhh ja to zostawiam sobie na urlop
A od czego wam tak matowieja , ja u siebei nei zauwazylem nic takiego no moze poza rysami od kamykow z drogi ale to na zewnatrz![]()
A ja dzisiaj rano pogonilem 220 po N4szkoda ze tylko w niedziele o 7 rano nei ma ruchu i Gardy
Teraz bede musial znowu tydzien czekac
![]()
haha niezle ale wiecie ,, jak złapią z predkośćią wiecej niż 160 to prawko zatrzymują
Panowie gosciu chce kupic odemnei auto on jest z lodynu chce mi przelac kase za pomoca konta palpay czy cos takiego i transport by sobie on załatwił jak to wygląda ciezko sie znim dogadac bo ja nieznam angielskiego moze mi ktos pomorze ? jak podpsiac umowe itp.
100000% walek. Mi tutaj takie cos proponowali. Dla zabawy z gosciem ciagnalem wymiane maili az do momentu kiedy mu napisalem, ze do transakcji Paypal nie musze mu podawac szczegolow o ktore on prosiPanowie gosciu chce kupic odemnei auto on jest z lodynu chce mi przelac kase za pomoca konta palpay czy cos takiego i transport by sobie on załatwił jak to wygląda ciezko sie znim dogadac bo ja nieznam angielskiego moze mi ktos pomorze ? jak podpsiac umowe itp.