Jony88
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sprzedałem 156 a silniczek 1.6 02' nalatane 100tyśwow super felginiezle wyglada
kiedy wpadasz do Balbriggan?
sprzedałeś 156? czy kupiłeś dla swojej Pani?jaki tam masz silnik?
Jony - piękna zabaweczka![]()
Wicked - apropos gazu. Niestety w moim przypadku to się kompletnie nie opłaca. Robię ok. 300km tygodniowo, auto mi pali 8,5/100km, najbliższa stacja z LPG jest 45km od mojego domu. Zwracało by mi się latami, a nie planuje tak długo trzymać jednego auta. O ile w ogóle by mi się zwróciło, bo to co bym zaoszczędził na gazie wydałbym na dojazdy do stacji LPG![]()
Gdzieś będe w twoich okolicach pewnie za 2 tyg.wow super felginiezle wyglada
kiedy wpadasz do Balbriggan?
sprzedałeś 156? czy kupiłeś dla swojej Pani?jaki tam masz silnik?
Jeśli ktoś dużo jeździ i ma zamiar autem śmigac przez dłuższy czas to jest to alternatywa ja do najbliżesz stacji LPG mam 18km ale jak dla mnie Diesel Power to jest toFaktycznie, w twoim przypadku to mało opłacalne. Co innego gdybyś mieszkał w Dublinie i robił trochę więcej kilometrów
Gdybyś się jednak kiedyś zdecydował, to pamiętaj, że gaz to nie tylko oszczędność. W razie awarii benzynowego układu wtryskowego, masz przecież w zapasie drugi, zapasowy. Zasięg też się zwiększa.
Nowa zabaweczka
Gdzieś będe w twoich okolicach pewnie za 2 tyg.
- - - Updated - - -
Jeśli ktoś dużo jeździ i ma zamiar autem śmigac przez dłuższy czas to jest to alternatywa ja do najbliżesz stacji LPG mam 18km ale jak dla mnie Diesel Power to jest to![]()
Są już instalacje LPG do silników wysokoprężnych![]()
Ale jak narazie tanej wychodzi chip niz lpg w dieslu a przyrost mocy i oszczednosci te same
Wiem,że są ale wolałbym jak pablo pisze virusaSą już instalacje LPG do silników wysokoprężnych![]()
wiem wiem..Wow fajna ta zabaweczka.... naprawdę ładnie się prezentuje
A co chcesz weselną obalić?Ty lepiej napisz gdzie bedziesz w tych moich okolicach i kiedy![]()
Też o tym pomyślałemMozna skrzyknac pare osob i sie spotkac![]()
Wiem,że są ale wolałbym jak pablo pisze virusa![]()
Ale jak narazie tanej wychodzi chip niz lpg w dieslu a przyrost mocy i oszczednosci te same
Cytat Napisał Arthrm Zobacz post
Mozna skrzyknac pare osob i sie spotkac
Też o tym pomyślałem
Pogode zawsze można zamówicPablo a ile taki wirusik orientacyjnie kosztuje i czy znasz kogos godnego polecenia?
- - - Updated - - -
taaaa ale cos nam pogoda sie lipna zrobiła
Opłacalny opłacalny osobiście gdybym miał gazować to tylko jakąś V-kęW aucie osobowym to wiadomo, że virus bardziej opłacalny![]()
Ja się piszeno to jak?robimy stype? ekhm znaczy sie spotkanie
w Swords maja dobra kawe
w Pavillionsach
u nie zawsze mozna grilla zrobic jak bedzie pogoda
![]()