Irlandia, laczmy sie ::P

Ja bym zabral Bartka ale nie wiem czy przyjade niestety. Mam teraz troche wydatkow na glowie zwiazanych z ta 166. Do piatku bede wiedzial co i jak.

- - - Updated - - -

Bede wdzieczny jesli uda Ci sie sprawdzic cenki no i oczywista co to za stwor bo jak chinol to nie chce
w Polszy chca za jedna 135zl firma KYB, tej samej firmy zalozylem z przodu i jest ok.
W kazdym razie czekam na odp

KYB bardzo dobre, jesli chodzi o amortyzatory, raczej same pozytywne oceny w necie. Mysle ze sprezyny tez. Mam tez komplet sprezyn na przod standard ze swojej 166 ale chyba tobie nie podeja ? :)

Czester co tam z miejscówą?

bedzie ladnie to wyskoczymy nad wode!
bedzie padalo.................to zabiore was do Mc Donalda:D:D:D:D;)

mam dwie bardzo glebokie rysy na srebrnej 147, czy ktos zna jakies magiczne markery lub pasty co moga przynajmniej troche je schowac???:(:confused:
malowanie polowy samochodu z powodu zarysowania to troche chore!:mad:
a za kazdym razem jak przechodze i widze az mnie krew zalewa!!!:mad:

Też mam takich kilka. Będzie o czym rozmawiać w niedziele :) Czester, dajcie jakiś parking jako miejsce spotkania, żeby się nie pogubić w mieście, a potem coś zorganizujemy w zależności od pogody (w/g prognozy 10 dniowej ma być sucho).

Ostatnia edycja:
bedzie ladnie to wyskoczymy nad wode!
bedzie padalo.................to zabiore was do Mc Donalda:D:D:D:D;)

mam dwie bardzo glebokie rysy na srebrnej 147, czy ktos zna jakies magiczne markery lub pasty co moga przynajmniej troche je schowac???:(:confused:
malowanie polowy samochodu z powodu zarysowania to troche chore!:mad:
a za kazdym razem jak przechodze i widze az mnie krew zalewa!!!:mad:
Na romantyczną kolacje do Mc Donalda powiadasz :D

Na początek może ustawmy się na jakimś parkingu pod lidlem czy inną biedronką, żeby się nie pogubić, a potem sobie gdzieś pojedziemy

Amortyzatory
Powrót