Irlandia, laczmy sie ::P

Robimy listę :D
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba) :)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat

Jak mnie puszczą z pracy wcześniej to się zjawie , na razie pracuje do 16 więc 50/50

Robimy listę :D
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba) :)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat
7.Jony88 (jakby nie było)

- - - Updated - - -

Może jednak Arturowi uda się Cię zgarnąć po drodze? :)

Artur śmiga rano do Bray, więc Swords mu nie po drodze. Za kilka lat kupie sobie alfę to sie spotkamy :D

Wysłane z iPada 2 przez Tapatalk HD

Hao halo, to gdzie się w końcu spotykamy?

Paweł, będziesz w niedziele?

Paweł, będziesz w niedziele?

jAK O MNIE PYTASZ TO DOPIERO JUTRO SIE OKAZE, ZALEZY JAK SIE W PRACY OBROBIMY

- - - Updated - - -

no wlasnie :P a tak na marginesie co myslicie o oponach federal? chca mi wymienic na te oponki za 480 euro...
A tak poza tym to ja za komplet lepszych 17" placilem 365 z montazem - ja ostatnio to wogole nie kumam skad zaklady biora ceny w tym Dublinie

im dalej od Dublina tym lepiej :) ja w zeszłym tygodniu płaciłem 75 ojro za 17tkę

Tylko jakie opony sa dobre i w normalnej cenie? Poza dublinem nie mam pojecia gdzie jechac... Kolega polecal mi NI... Jezeli chodzi o opony to bylem zadowolony z debicy kiedys ale tu pewnie ciezko je dostac

Tylko jakie opony sa dobre i w normalnej cenie? Poza dublinem nie mam pojecia gdzie jechac... Kolega polecal mi NI... Jezeli chodzi o opony to bylem zadowolony z debicy kiedys ale tu pewnie ciezko je dostac

Ja kilkukrotnie kupowałem w www.atlastyres.ie oddział na Kylemore Rd D12, możesz jeszcze spróbować na www.eiretyres.com Ja polecam Goodyear Efficient Grip - na tym aktualnie jeżdzę oraz Pirelli P7 Cinturato.

Pozdr.

Amortyzatory
Powrót