Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak mnie puszczą z pracy wcześniej to się zjawie , na razie pracuje do 16 więc 50/50
w niedzielę?
Robimy listę![]()
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat
Robimy listę![]()
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat
7.Jony88 (jakby nie było)
- - - Updated - - -
Może jednak Arturowi uda się Cię zgarnąć po drodze?Mnie nie będzie, nie ma kto mnie zabrać. Może następnym razemBawcie się dobrze
![]()
Robimy listę![]()
Dopisywać się:
1. Arthrm
2. Znajomy (chyba)
3. Cool Kid
4. Czester
5. Asik
6. Eilat
7.Jony88 (jakby nie było)
- - - Updated - - -
Może jednak Arturowi uda się Cię zgarnąć po drodze?![]()
Artur śmiga rano do Bray, więc Swords mu nie po drodze. Za kilka lat kupie sobie alfę to sie spotkamy
Wysłane z iPada 2 przez Tapatalk HD
53.41961,-7.936034 google maps!!!!
mowisz i masz! duzy parking latwo znalezdz!
zbiurka o 13.00!!
no wlasniea tak na marginesie co myslicie o oponach federal? chca mi wymienic na te oponki za 480 euro...
Paweł, będziesz w niedziele?
A tak poza tym to ja za komplet lepszych 17" placilem 365 z montazem - ja ostatnio to wogole nie kumam skad zaklady biora ceny w tym Dublinieno wlasniea tak na marginesie co myslicie o oponach federal? chca mi wymienic na te oponki za 480 euro...
Tylko jakie opony sa dobre i w normalnej cenie? Poza dublinem nie mam pojecia gdzie jechac... Kolega polecal mi NI... Jezeli chodzi o opony to bylem zadowolony z debicy kiedys ale tu pewnie ciezko je dostac