Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
Jony co z Twoimi odwiedzinami?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Byłem w sobote ale nie miałem czasu,żeby wpaść bo wieczorem miałem jeszcze impreze u siory noi musiałem gonić do domu. Jakie spota orgnizujcie to zawitamJony co z Twoimi odwiedzinami?![]()
Byłem w sobote ale nie miałem czasu,żeby wpaść bo wieczorem miałem jeszcze impreze u siory noi musiałem gonić do domu. Jakie spota orgnizujcie to zawitam![]()
Kurde 21 listopad - 2 grudzień jestem w Polszy
Mnóstwo chętnych jak widać :dkto bedzie jak ja bede?????![]()
No właśnie kolejny spocik miał być na północy więc może by zmontował jakiś przedświąteczny ? Jak nie to gdzieś Dublin czy tamte strony tylko po 2 grudnia ?witam wszystkichwidzialem ze jest organizowane spotkanie 2 grudnia ale niestety nie ebd mogl przybyc ale widze ze jest naprawde fajna impreza moze my bysmy mogli zorganizowac jakis maly zlocik albo jakies spotkanie
???
W 166??? To już nie jest "sport pack"? :lol:
156 ss srebrna na rozbiorke, blachy igla, srodek welur igla, silnik igla reszty jeszcze nie sprawdzalem - jak cos to PW
No właśnie kolejny spocik miał być na północy więc może by zmontował jakiś przedświąteczny ? Jak nie to gdzieś Dublin czy tamte strony tylko po 2 grudnia ?
nie, jeszcze jest sport "micha po piachu"!
jaki silnik? czy kolektor wydechowy bedzie pasowal do mojej 166 2.0 ts???
- - - Updated - - -
jaksie nie myle to mielismy leciec do ciebie??
Jestem za jak najbardziej tylko znając życie obawiam się,że nie będzie wam się chciało![]()