K
kojut
Guest
Chcesz sprzedać czy oferujesz wypożyczenie?
Sprzedać ofkors.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chcesz sprzedać czy oferujesz wypożyczenie?
Ruch to tu zawsze byłWitam! Widzę, że tu ruch duży. Przy ostatnich porządkach znalazłem blokady wałków rozrządu (nieużywane) do ts-a 1.8. Jakby ktoś był chętny do dawać znać na priva albo mail
. Mieszkam w Navan, ale w Dublinie i okolicach jestem prawie codziennie. PozdrawiamKod:kojut11@gmail.com
jeszcze czekamy na zmieniarke Mały prezencik dla Belli Irlandia, laczmy sie :-dscn2773.jpg jeszcze czekamy na zmieniarke
No przecież,że nie w plastikowymto juz wiem w czym dostane kawke u ciebie!!!![]()
Sprzedać ofkors.
Od miśka brałemwidze ze koncowke masz chyba taka jak ja mam![]()
Chyba reczej takowego nie znajdziesz..Słyszał ktoś z was o jakimś garażu w Dublinie i okolicach do wynajęcia? Coś w stylu, muszę coś zrobić w aucie, dzwonię i płacę za godzinę albo za dzień, Nie musi mieć podnośnika, ważne, żeby nie padało na łeb i było ciepło.
Chyba reczej takowego nie znajdziesz..
Staram się, ale jest faktycznie ciężko
Na "DoneDeal"`u jakis czas temu widzialem ogloszenia w tym stylu
Masz jakiś namiar?
http://www.donedeal.ie/donedeal/ - szukaj, na tej stronce widzialem jakis czas temu
Pojeździj po obrzeżach miasta może wychaczysz jakiś stary magazyn albo cos w tym stylu.Haha, dzięki wiem że na Donedeal'u, myślałem że masz jakiegoś linkaPoszukam, może coś znajdę
fly camem zrobione?![]()
Masz jakiś namiar?
ta, tez jak ogladalem ten filmik to w glowie mialem latajacego i skaczacego wariata po lesie z kamera!!!
ze tez ludzie maja czas na to, tylko pozazdroscic!!!
kozacka bella!!!
- - - Updated - - -
jeden w longford!!!
ale pewnie niewarte drogi!!![]()