Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pytanie do Pablopamietam ze malowales wczesniej alufelgi... czego używałeś do tego? jaka jest żywotność takiej farby? bylbyś w stanie wykonać coś takiego dla innej osoby?
dzisiaj bede malował kapsel od lewarka zmiany biegówjade po farbe do halfordsa
![]()
Jak dla kogoś to faktycznie mało opłacalne..Fele byly wyszlifowane, wypelnione, 3xpodklad, szlfowanie, wyrownanie nitrowka, lekki szlif poprawkowy, 5 warst lakieru wodnego (moja wlasna mieszanka kolorow) i na koniec 5 warst bezbarwnego.
Dwa ostatnie etapy wykonane przez lakiernika.
Jesli chodzi o wykonanie czegos podobnego dla kogos to za bardzo sie nie pisze - za duzo czasu trzeba spedzic - ja w sumie spedzilem przy tym okolo 60 godzin
No to dawaj dawaj a ja o 16 z pracy wyszedłem dopieroJa nie ale jak kumple wstawia na g+ to napewno wrzuce kilka tutaj![]()
Wygląda na toyote land cruiser?Ok to tak kilka foci ze zlotu kumpel robil fonem bo nie wziol aparatu no ale lapajta
Pokaż załącznik 85030Pokaż załącznik 85031Pokaż załącznik 85032Pokaż załącznik 85033Pokaż załącznik 85034Pokaż załącznik 85035Pokaż załącznik 85036Pokaż załącznik 85037Pokaż załącznik 85038
i moja alfencja tez sie zalapalakolo kumpla samochodu a ciekawe czy ktos zganie co to ;P
Widac,że bardziej pod off road zrobionaZgadza sie Toyota land cruiser po lekkiej modyfikacji![]()
A teraz bedzie wzucal w nia silnik nowy od supry
3 marca kolejny spocik?A tutaj ze stycznia krotki filmik z Cars&Coffee
http://www.youtube.com/watch?v=PcY8WPrgpUM&feature=youtu.be
Zobaczymy jak nie będzie promocji w robocie i nie będe musiał iść do pracy to może i się wybiore.Zgadza sie a co wybierasz sie??
Wracasz do PL?kurde...3 marca lece do Plbede chyba sprzedawal belle.... bo nie wiem czy oplaca mi sie nia wracac do PL
na 9 miesiecy i tak bede uziemiony
moze ktos bedzie chetny?
![]()
aaa za mundurem powiadasz..narazie na tydzienpozniej egzaminy na studium oficerskie
![]()