L
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marzy mi się taka tylko z 2.4 i SW miodzio,ale kiedyś kupimy
Marzy mi się taka tylko z 2.4 i SW miodzio,ale kiedyś kupimy![]()
Ja swego czasu intensywnie rozmyślałem nad labladorem biszkoptowymtez mi chodzi po glowie SW, z racji duzego psa (owczarek niemiecki). az serce boli jak on wskakuje na tylna kanape 166!!
problem w tym ze jeszcze mi sie nie znudzila 166!
Zawsze możesz zadzwonić zapytać ile zaśpiewa sobie za nią na bank nie małoFakt , koles ceny nie zamiescil mialem na poczatku ochote pojechac , zobaczyc i probowac swoja zamienic ale chyba bym musial sporo doplacic![]()
No można... ale to już prawie jak choroba![]()
Ja swego czasu intensywnie rozmyślałem nad labladorem biszkoptowym![]()
nie choroba kolego,,,, to
ALFA VIRUS
- - - Updated - - -
A ja tam pisze,dzwonie jak się coś pojawi ciekawego na północy z czystej ciekawości![]()

Fajna na zdjęciach nie wygląda źle co tam masz do malowania? Który to rok tak z ciekawośći bo i tak widze,że za dobre pieniążki wyrwanaNowy zakup dla syna ale oczywiscie ojczym sobie tez posmiga
Pokaż załącznik 88315Pokaż załącznik 88316Pokaż załącznik 88317Pokaż załącznik 88318Pokaż załącznik 88319
Oblala przeglad na:
Obciete tylne sprezyny
Niefachowe naprawy blacharsko lakiernicze.
Zle ustawiona lampe.
brak kontrolki poduszek
tablice rejstracyjne..
Gosc od ktorego ja zakupilem kupil ja z strzelonym rozrzadem i wymienil cala glowice, ale niestety (dla niego) napraw blacharski lakierniczych przerazliwie sie boi. Takze mlody za jakies max 2 tygodnie bedzie sobie smigal ladna Bella w cenie 156 z 2002 roku
PS:
I obiecal ze na zloty bedzie ze mna wspolnie smigal![]()
ja 17 i 24 (niedziele)pracuje niestetySpoko autkoi 07
Robimy wreszcie jakies spotkanie ?? W przyszly weekend ma sie juz ocieplic![]()
Fajna na zdjęciach nie wygląda źle co tam masz do malowania? Który to rok tak z ciekawośći bo i tak widze,że za dobre pieniążki wyrwanaOby służyła młodemu i na wiosne ją oblukamy.
Święta panie więc nic innego jak kwiecieńNo to 31![]()
ustalmy konkretny termin![]()