czester085
Nowy
a miejsce?
lecimy do jony88 na kawe!
( juz nikt nie pamieta??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a miejsce?
Ja zapakowałem HID-y H7 Philisa 8000k we wtorek14 kwiecien brzmi ok
montowal ktos niebieskie zarowki h7 z philipsa?
Ja skłaniałbym się na 21 ale 14 też jest ok14 kwiecien brzmi ok
montowal ktos niebieskie zarowki h7 z philipsa?
Widze zainteresowanie znikome spocikiem![]()
No to jest nas dwóchJakby nie bylo na to i tak jade 21 : http://italiancarclubireland.com/icciforum/viewtopic.php?f=3&t=1075
W środowej tzn. gdzie dokładnie i co boli twoją klątwe?Panowie, mam pytanie; czy ktoś zna jakiegoś mechanika w środkowej Irlandii ?
kolega Eliat jest z Athlone noi Cool Kid też gdzieś tam niedaleko ma chybaTak dokładnie to w Athlone.
I tak dokładnie to nic specyficznego nie mam do mechanika na teraz.
Moja GTA boli trochę tu I tam, ale nie posłał bym ja do nowego mechanika bez sprawdzenia jego, a moja stara 166 to potrębuje bardziej kowala na teraz nisz mechanika na dzisiaj.![]()
kolega Eliat jest z Athlone noi Cool Kid też gdzieś tam niedaleko ma chybaPablo dłubie i w Dublinie jest mechanior z forum ;0
A myślałem,że bliżejNooo, tak ze 120 km![]()
Tak dokładnie to w Athlone.
I tak dokładnie to nic specyficznego nie mam do mechanika na teraz.
Moja GTA boli trochę tu I tam, ale nie posłał bym ja do nowego mechanika bez sprawdzenia jego, a moja stara 166 to potrębuje bardziej kowala na teraz nisz mechanika na dzisiaj.![]()
No to jest nas dwóchchyba,że przyjedziecie na północ
![]()
Wystarczy ustalić termin i to czy przyjeżdzacie tym razem do mnie na północ czy jednak 21 kwietnia BrayJa tez jestem chetny na jakiegos spota jakby ktos cos organizowal![]()