Irlandia, laczmy sie ::P

Tez spoko pomysl ;) mozna zrobic zakupy w drodze powrotnej ;) a i większość z Was bedzie jechala kolo mnie wiec mozna jechac szpalerem ;) wczesniej proponowalem skerries ale to mozna nastepnym razem ;)

To bray też nie głupi pomysł troche chłopa by było:) Ale jakby nie było zapraszam na północ nad najwieksze jeziorko:)

Tak dokładnie to w Athlone.
I tak dokładnie to nic specyficznego nie mam do mechanika na teraz.

Moja GTA boli trochę tu I tam, ale nie posłał bym ja do nowego mechanika bez sprawdzenia jego, a moja stara 166 to potrębuje bardziej kowala na teraz nisz mechanika na dzisiaj. ;)

Moja GTA boli trochę tu I tam, ale nie posłał bym ja do nowego mechanika bez sprawdzenia jego, a moja stara 166 to potrębuje bardziej kowala na teraz nisz mechanika na dzisiaj. ;)
kolega Eliat jest z Athlone noi Cool Kid też gdzieś tam niedaleko ma chyba :) Pablo dłubie i w Dublinie jest mechanior z forum ;0

panowie koledzy kierownicy, ja jestem z athlone!!!!!!!

sillyspeed
, twoja GTA jest na polskich blachach???
moja asia mowila ze smiga jakas rosso po hadsonie ale nie miala sie okazji dowiedziec czyja to!!!
jesli masz wolny dzionek to chetnie obejrze twoje belle:o:o:o, mechanikow jest sporo, dobrych paru!

wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic!!!

- - - Updated - - -

No to jest nas dwóch :) chyba,że przyjedziecie na północ :)

tez chetnie sie przejade!!

tez chetnie sie przejade!![/QUOTE]
To już trzech czyli nici z północy raczej..

- - - Updated - - -

Dzwoniłem do Chłopaków ze SportChip i za podciągnięcie na 180 i +65Nm tak jak pablo pisał 250e za wywalenie DPF i EGR-a kolejne 250e

Amortyzatory
Powrót