Irlandia, laczmy sie ::P

A co wpisujecie w rubryke "witryna internetowa" w tej petycji?

Ostatnia edycja:
Oj oj oj..
Niestety mam problem z Alfa'a, I musze znaleźć kogoś kto by go przetransportował do mechanika.
Czy ktoś zna kogoś kto y chętnie przewiózł mi moja Belle ?
Chodzi o transport od Athlone do okolic Kinnegad, około 80 kilometrów większość to autostrada…

Oj oj oj..
Niestety mam problem z Alfa'a, I musze znaleźć kogoś kto by go przetransportował do mechanika.
Czy ktoś zna kogoś kto y chętnie przewiózł mi moja Belle ?
Chodzi o transport od Athlone do okolic Kinnegad, około 80 kilometrów większość to autostrada…
Może czester na pake Ci wrzuci:)

- - - Updated - - -

Ostatnio widzalem podobna do sprzedania na osiedlu za 600 euro ;)
Jony czy wrzucilbys ta mspke jeszcze raz?

- - - Updated - - -

Ok odnalazlem :) przypomnienie miejscowki dla wszystkich
https://maps.google.com/maps?hl=pl&...ke9ZUezrPMTh4QTx44HQDw&sqi=2&ved=0CJABEPwSMAA

- - - Updated - - -

Spotkanie na parkingu kolo Mc'a?

+54° 30' 44.71", -6° 45' 47.97" proponuje to
Oaks Centre (Sainsbury's) i Mac's są obok siebie na przeciwko jest duży parking także tam się spotkamy.

Czemu rodzynek?

Jeśli dlatego, że mało ich w Irlandii to racja, nie widziałem nigdy.

Jakbys chcial sie pobawic u mnie na placu stoi 145 na czesci. LHD na slowackich blachach. Ma obnizony zawias koni, 14 borbety z szerokim rantem i naciagnietymi ladnie oponkami, pelny kit zendera i wydech ragazzon`a :)

Oj brałbym, gdybym tylko miał garaż, żeby ukryć ją przed światem i godzinami przy niej dłubać.

Jakbys chcial sie pobawic u mnie na placu stoi 145 na czesci. LHD na slowackich blachach. Ma obnizony zawias koni, 14 borbety z szerokim rantem i naciagnietymi ladnie oponkami, pelny kit zendera i wydech ragazzon`a :)
Pstryknij jakieś foto:) co siedzi pod macha i ile wołacie za nią?

- - - Updated - - -

Czemu rodzynek?

Jeśli dlatego, że mało ich w Irlandii to racja, nie widziałem nigdy.

Oj brałbym, gdybym tylko miał garaż, żeby ukryć ją przed światem i godzinami przy niej dłubać.
Tak chodziło mi oto,ze mało jest ich w realu nie spotakałem w Irlandii w ogłoszeniach jest to druga i widziałem swego czasu jedna 146 mowa o północnej oczywiście.

Pstryknij jakieś foto:) co siedzi pod macha i ile wołacie za nią?

- - - Updated - - -

Tak chodziło mi oto,ze mało jest ich w realu nie spotakałem w Irlandii w ogłoszeniach jest to druga i widziałem swego czasu jedna 146 mowa o północnej oczywiście.

U nas 146 jeździ sporo, natomiast 145 nie widziałem.

Pytanie do was. Jak to wygląda w przypadku, gdybym chciał kupić auto, ale nim nie jeździć tylko trzymać w garażu. Co z ubezpieczeniem, taxem itp?

U nas 146 jeździ sporo, natomiast 145 nie widziałem.

Pytanie do was. Jak to wygląda w przypadku, gdybym chciał kupić auto, ale nim nie jeździć tylko trzymać w garażu. Co z ubezpieczeniem, taxem itp?
u mnie tax można zawiesić a ubezpieczenia nie musisz przciez załatwiać skoro nie będziesz nim jeździć.

Taxu tez nie musisz, jeśli nie jeździsz. Tu się nie płaci za nieużywane auto.

tu jest nawet taki myk ze jak nie placiles taxu przez pare miesiecy to mozesz isc na garde po stepel ze nie uzywales auta przez jakis czas i kara/ badz zalegle miesiace nie wchodza do koncowej ceny nowego motor taxu ;) slyszalem od kogos ze to juz nie dziala.... ale 2 tygodnie temu przetestowalem ;)

Mieli prowadzić coś takiego, że zgłasza się w momencie rozpoczęcia przestoju i potem po zakonczeniu. Wcześniej wystarczyło tylko po. Nie wiem od kiedy to ma działać.

Amortyzatory
Powrót