Irlandia, laczmy sie ::P

Ja bym jechal na athlone ta droga nie jest zla i bedzie spokoj na niej w niedzielny poranek :D

Hmm w sumie to tez jakas opcja bo dolecialbym do Ennis i z tamtad polecialbym z Coll-em :P mam dylemat :P Dublina nie znam a podobno jest tam jakies skrzyzowanie zwane RedCow czy jakos tak :P a droge do Ennis znam bo juz jechalem :P

Jakbyś się zdecydował jechać przez Athlone, bo wyślij mi smsa. BTW - mam dla Ciebie wkład od popiołki.

a ja dziś byłem w Balinasloe :D

Hahaha, a nawet 60 kuniów :P Znajomy mnie wyciągnął jako "eksperta", żeby kupić Clio.

Dobra to ja lece przez Athlone :P do spotkania kogokolwiek gdybym lecial przez Dublin mam niecale 300km a tak to jakies 160 :D

Niebieskie nie sa canbusy ale mi nie wykrywa bledu przy nich jak cos ;)

- - - Updated - - -

no w "black"briggan popadalo troche rano... teraz co jakis czas slonce wychodzi ;)

- - - Updated - - -

no to wiekszosc juz w trasie ;)

- - - Updated - - -

Juz wiem ze rozszczelnienie pojawia sie tylko po dluzszej jezdzie z duza predkoscia...jeszcze testowalismy auto ale nic nie ulecialo mimo nagrzania silnika...bo zbyt krotko...

No to piękną wycieczkę miałeś, Mężul ;) Raz nie pojechałam na zjazd i proszę, co się dzieje! :banghead:

Nagrzewnica puszcza gdzies prawdopodobnie, najprawdopodobniej w miejscu podlaczenia rurek bo bolce sa plastikowe. Dobrze ze nie jechales mimo wszystko bo moglo by to sie zle skonczyc. Jutro przywioze tobie nawigacje i zobacze auto.

Amortyzatory
Powrót