konrad251
Nowy
Johny pamiętam ze mówiłeś o tym ale wiesz wrazie W trzeba coś mieć 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja zabieram cala rodzinkei jak fundusze pozwola to zostane na cały weekend. Niedaleko od limerick jest tez sporo atrakcji dla ' turystow ' hehe
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
Ja jeszcze nie, polecialy mi dwie opony z tylu ostatnio, dobrze ze mam jeszcze stare 17stki. Samochod to jednak skarbonka bez dna.
Az tak Ci dupke wytłukło na 18-stkach? ja teraz latam na 225/40/18 i obniżonej zawieszceAlf nie okradaja. Jak chcialem zeby mi otoworzyli auto bo zatrzasnalem kluczyki to sie skonczylo na biciu szyby. Podobno bardzo ciezko Alfe otworzyc. No a z felami to różnie moze byc. Ja np. Juz nigdy nie pojade do pl na 18" kupie jakies zdechle 16 bez bieznika i w trase![]()
Jakby ktos chcial to ciagle mam telefony 17 stki z dwiema oponami, do jazdy jeszcze, za 60e.
Jakby ktos chcial to ciagle mam telefony 17 stki z dwiema oponami, do jazdy jeszcze, za 60e.
Coz zalezy od tego gdzie w Pl jedziesz. Ja musialem ze swiecka do Olsztyna a pozniej po Olsztynie jeszcze. I nie bylo to najprzyjemniejsze a sa bardziej dziurawe miasta w Pl. Tragedii nie ma ale szkoda opon i felg. Lepiej zarzucic stare 16 albo 17. To
Jest jednak 2tys km i czuc te 18 niestety, szczególnie w PL.
Jakiś czas temu był na gumtree był taki http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/alfa-romeo-spider/1014889926tylko jak szybko się pojawił tak szybko zniknąłeeeee Panowiewie moze ktos gdzie mozna kupic starszego spidera za dobra cene?
rocznik ponizej 1983?
korci mnie zeby zmienic 159 na cos vintage
![]()
eeeee Panowiewie moze ktos gdzie mozna kupic starszego spidera za dobra cene?
rocznik ponizej 1983?
korci mnie zeby zmienic 159 na cos vintage
![]()