pabloilala
Nowy
Ja zawsze chętny. Czorny z tego co z nim dzisiaj rozmawiałem rowniez
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Miał królową serwisów to teraz na królową lawetTak poszlo. Mam teraz cos na przeczekanie. W nast roku moze zamienie na 159 w kombi i dieslu. Szkoda mi bylo oddawac to auto, ale trudno sie mowi. Musialbym zabulic za duzo za tax, bo od jakiegos czasu nie placilemPozmieniali te przepisy i dupa.
Wrzucam fotki tego za co sie zamienilem. Wyposazenie full, grzane siedzenia z pamiecia, full skora, navi, dzwiek caabase, panoramiczny dach, diesel, automat itd nie chce mi sie pisacza duzo tego.
Pokaż załącznik 115644Pokaż załącznik 115645Pokaż załącznik 115646Pokaż załącznik 115647Pokaż załącznik 115648Pokaż załącznik 115649Pokaż załącznik 115650
Oczywiscie auto jest do roboty ale nic szczegolnego. Wczoraj po zakupie zdarzylem zrobic pompe wspomagania i pasek. Musze kupic jeszcze nowa maske bo ta dziwnie wyglada. Srodek standardowo, jak to po Irolu, syf kila i mogila wiec jutro bede to czyscil. Olej do wymiany, wydech do roboty ( uszczelka pod kolektorem jest walnieta najprawdopodobniej bo smierdzi spalinami i rzuca autem ) Lapa silnika i inne mniejsze rzeczy. Nic szczegolnego generalnie. Ceny czesci sa smieszne w porownaniu z Alfa wiec nie bedzie problemu. Szroty maja tego pelno w IE hehe. Wczoraj na szybko o 16 udalo mi sie kupic jeszcze nawet pompe i pasek od rekiwiec jestem zadowolony.
aaaa no i skory sa oczywiscie SZARE ! sa tak ujebane ze na zdjeciu wygladaja jak bezowe! Ale to samo mialem w 166juz mam opracowana metode czyszczenia wiec 2 dni roboty i bedzie jak nowa.
Ja na Pierwszy spot przyjechałem A4 także nikt Cie nie zlinczujeJak bedziecie robic spotkanie to wpadne pogadac pod warunkiem ze nikt nie bedzie mnie probowal rozjechac![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk 4
ja sie mam denerwowac?przynajmniej auto doprowadzilem do ladu
dobrze ze stalo sie to w drodze do Polnocnej a nie do Polski
nie wiem czy gratulowac...czy co
![]()

Ja tam na boscha nie narzekałem jak do tej pory choć jedna już zaczyna powoli słabo zbierać więc trzeba będzie je zmienić na dniachjakie wycieraczki polecacie?mam juz dosc boscha....
hehe miałem podobnie na forum a4-klub.plludzie na forum Renault Lagunano coz
![]()
Zostalem juz prawie zbanowany hehe, moj temat zostanie usuniety, a chcialem sie tylko przywitac.
Pokaż załącznik 116311Pokaż załącznik 116312
u mnie bosch ( aero twin) zwykle po paru miesiacach zostawia juz smugi :/