Irlandia, laczmy sie ::P

W uk tez sa, ale smiesznie niskie w porownaniu do ie. Autko ladne, gratulacje:) pletwa do usuniecia zdecydowanie hehe.

Sent from my C6603 using Tapatalk

No właśnie te podatki drogowe w IRL to masakra

A wiecie ile mi wyliczyli ubezpieczenia na micre 1.0?? 2000€ najmniej :D pięknie hah

Sent from my HTC One using Tapatalk

No właśnie te podatki drogowe w IRL to masakra

A wiecie ile mi wyliczyli ubezpieczenia na micre 1.0?? 2000€ najmniej :D pięknie hah

Jak chciałem dopisać moją córkę do ubezpieczenia jako drugiego kierowce (17 lat, prawko provisional), to na seata arose 1,0l wyliczyli mi 3200 :D i mało ważne, że ja jako pierwszy kierowca mam 70% zniżek. Czyli jeszcze nie masz tak drogo :D

Przeginaja z tymi ubezpieczeniami w IE szkoda gadac normalnie.

u Ciebie w północnej też są tak samo podatki drogowe jak w IRL? tzn zależne od pojemności silnika?
Są są tyle,że o wiele niższe niż u was :D Ja na Alfe "9" taxu na rok mam 165f na pół 93f :) Z ubezpieczeniami u mnie jest podobnie jak u was jak ktoś nie ma zniżek z PL to kupa niestety ale grunt to przeboleć pierwszy rok pozniej juz jest znacznie taniej. Mój znajomy nie ma zniżek mimo tego że ma 30 lat na A6 1.9TDI '01 płaci 200f miesięcznie!

- - - Updated - - -

W uk tez sa, ale smiesznie niskie w porownaniu do ie. Autko ladne, gratulacje:) pletwa do usuniecia zdecydowanie hehe.

Płetwa wyleci na dniach może juz w sobote jeśli pogoda dopisze jesli nie to kolo 15 stycznia szwagier się przeprowadza i będzie mieć garaż więc będe coś mógł podłubać na spokojnie.

Chcesz kupić arose? :D

Za miesiąc mam NCT. Jak przejdzie to od razu sprzedaje. Rozejrzę się po ile chodzą i dam Ci znać. Chyba, że chcesz już teraz kupić i sam sobie zrobisz NCT.

Ostatnia edycja:
Hanki już objezdzilem i więcej nie chcę starszych hond a tu chodzi oto żeby silnik był jak najmniejszy w moim wypadku 1L

Micra nie jest taka zla. Jedzilem i uwazam ze to bardzo fajne miejskie autko. Jedzi sie tym jak gokartem. Ale po lifcie. Poszukaj japonczyka, bedzie mial lepsze wyposazenie. I szukaj polifta, zaby. Jedyny problem to swiece u przepustnica sie zapycha. Generalnie czyszczenie pomaga. Innych problemow brak. Max 150km/h na autostradzie tym pojedziesz. Spalanie bardzo niskie. Czesci latwo dostepne i tanie. Tapicerka wytzrmala.

Tylko powinieneś dodać że jak trafi się egzemplarz źle serwisowany to będzie problem z łańcuszkiem

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Pawle wiadomo jak z każdym autem... i tak Ci każdy powie ze panie pewnie ze serwisowany, wszystko robione na bieżąco itp :)
Nigdy nie ugadnie...

A ja zakupiłem właśnie Micre 1.0L 5D Blue strzała edytion i oby śmigała :)
Na początek... potem wrócę mam nadzieje do jedynej słusznej marki :P

Amortyzatory
Powrót