Irlandia, laczmy sie ::P

Lubie jezdzic po Irlandii, chetnie wsiadam w Belle pod byle pretekstem, takze jak termin sie zgodzi nie bedzie problemu.

Bella brudna od 2 tyg, ide poswiecic jej troche czasu, przy okazji troche ruchu mi sie przyda. pozdro

Skerries nawet fajne miejsce(ze zdjec). Generalnie wole jezdzic na Poludnie Irlandii.

no wicklow jest fajne, bylem tam rok temu wylazelm na najwyzsza gore. duzo fajnych miejsc na zdjecia, klimatyczne restauracje, napewno zawitam jeszcze raz.

Lubie jezdzic po Irlandii, chetnie wsiadam w Belle pod byle pretekstem, takze jak termin sie zgodzi nie bedzie problemu.

Bella brudna od 2 tyg, ide poswiecic jej troche czasu, przy okazji troche ruchu mi sie przyda. pozdro
Ja swoja umylem dzisiaj z racji ladnej pogody w koncu. Ja od 26 czerwca do 11 lipca poznij wiec najlepiej kolo polowy lipca jak dla mnie

no spoko :) ja we wrzesniu najprawdopodobniej bede sie przeprowadzal wiec sierpien bedzie pakowanko i duzo planowania :)
attachment.php

na razie "sie buduje" ;)

Załączniki

• 20140525_145803.jpg
    20140525_145803.jpg
    78.2 KB · Wyświetleń: 219
no spoko :) ja we wrzesniu najprawdopodobniej bede sie przeprowadzal wiec sierpien bedzie pakowanko i duzo planowania :)
attachment.php
O
na razie "sie buduje" ;)
To jak w takim razie przyjedziemy "wygonic diabla z nowej chatki " my tez cos bedziemy myslec powoli jesli nie w pl to tutaj.

Haha :D Pamietam to! Jak Mezul dzwonil do mnie zeby lawete organizowac do NI lol
Jony diabla chcesz wyganiac??? Ale jak skoro diabel jest wraz ze mna wspolwlascicielem chaty? :P
Aaaa i czyzby zblizal sie Twoj pierwszy Dzien Ojca??? :D Bo w zeszlym roku chyba jeszcze nie obchodziles? ;-)

Ostatnia edycja:
Artur zajrzyj na www.gumtree.com pojawil sie spider w Coleraine z '85 za £2950

dzieki Artur ;)

ma tylko 2 minusy - kierownica po "polskiej " stronie i srebrny...ale cena jest dobra... do tego oryginalne alusy

troche sie pobawilem wczoraj...cale 3 h ;)
piana aktywna, glinkowanie, wosk zymol cleaner, polerka, wosk wlasciwy, polerka, srodek to czyszczenia i konserwacji gum i plastikow+ detaler na koniec ;)

attachment.php

Załączniki

• as.jpg
    as.jpg
    115 KB · Wyświetleń: 154
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót