• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Welcome back Richi :D Spóźniłeś się trochę, bo 3 dni temu sprzedałem swoją Alkę Irolowi, a była w takim stanie, że dla Irola to aż szkoda.
BTW: Nie ma 147 1,8TS ;p

hej, jak sadzicie czy czerwone fotele beda pasowaly do mojego koloru ?????

(fiftgear'owi sie nie podoba, jemu tylko szare skory w glowie :P:o)

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0030.jpg
    DSC_0030.jpg
    81.7 KB · Wyświetleń: 143
  • 4332765569.jpeg
    4332765569.jpeg
    86 KB · Wyświetleń: 137
Na zdjeciu to wyglada okej. Moze dlatego ze to tylko fotele. 166 w czerwonej skorze wygladala tragicznie.

ah! czekam na dostawe zestawu:
Collinite - 476s Super Doublecoat Wax
Poorboys - Black Hole Glaze

jak bedzie pogoda i otrzymam zamowienie to czeka mnie glinkowanie auta, potem poorboy's pojdzie w ruch a na koniec cillinite jako twardy wosk :)

Ostatnia edycja:
Panowie mam do was "dziwne" pytanie
ma ktoś jakiś namiar na magika który potrafi załatwić wszelakie dokumenty? ... jak ktoś coś wie to proszę o kontakt na PW
i nie ważne czy tu czy w PL

ah! czekam na dostawe zestawu:
Collinite - 476s Super Doublecoat Wax
Poorboys - Black Hole Glaze

jak bedzie pogoda i otrzymam zamowienie to czeka mnie glinkowanie auta, potem poorboy's pojdzie w ruch a na koniec cillinite jako twardy wosk :)
Zrobisz z tej 159 show car :) Widzialem ciebie wczoraj kreciles sie kolo swords i Lusk. Niezle wyglada ten czarny lakier u ciebie. Fele tez nowe zalozylesz?

Zrobisz z tej 159 show car :) Widzialem ciebie wczoraj kreciles sie kolo swords i Lusk. Niezle wyglada ten czarny lakier u ciebie. Fele tez nowe zalozylesz?

haha to nie ja :P wczoraj siedzialem w domu :P
moze sasiada widziales ;)

ale w pracy patrzac na lakier nie wierza ze to auto ma 8 lat :P

Panowie mam do was "dziwne" pytanie
ma ktoś jakiś namiar na magika który potrafi załatwić wszelakie dokumenty? ... jak ktoś coś wie to proszę o kontakt na PW
i nie ważne czy tu czy w PL

mowisz o znizkach czy co?

A myslalem ze to ty, tylko fele i gleba mi nie pasowaly. Taka sama 159, czarna i MY06 hyh. Sorry ;)

Jesli chodzi o dok to wszysyko sie da tylko czy warto. Z ubezpieczeniem jest mozliwosc pod pewnymi warunkami bez zbednego ryzyka i bez żadnego podrabiania. Jesli chodzi o swiadectwa to juz gruba sprawa, za to sie idzie siedziec i zawsze kiedys wyjdzie. Każdy dyplom ma swoj numer którym dysponuje ministerstwo edu i oswiaty. Najlatwiej zrobic sobie Fetac 4 i 5 potem 6 i tak do 9:) za smieszna kase i da ci to wiecej niz polski Mgr! Przynajmniej w IE. Wiec szkoda czasu i ryzyka.

Dodano po 26 minutes:

I z ubezpieczeniem radze uwazac. Gdbys nie daj boze doprowadzil do kolizji niedlugo po tym jak podpiszesz ubezpieczenie i ktos dojdzie ze na nie calkiem zgodnyn z prawda papierze. To masz gwarantowana pake na rok albo 2. Jeden z moich kursantow kiedys wybral sie ssmochodem do mnie na lekcje bez ubezpieczenia, o czym nie wspomnial. Po lekcji spowodowal kolizje i straty na 20k. Dostal 2 lata bez zawiasow w Irlandii.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót