Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V
W Mallusk będzie chyba,będziesz w północnej to zapraszam na kawkę z belfast do mnie masz pół godzinki drogi tylko. Artur kupiliście Julek?

Tak, Julka dołączyła do 145 i teraz dwie czarnulki stoją pod domem. Obie urocze :D

siemanko !
jakies spotkania organizujecie w rejonie Belfastu lub okolic ?

Ze smutkiem zauważyłem ze licho tu jest z lokalnymi fanami Alfy Romeo...
Próbowałem kiedyś cos ogarnąć na forum alfaowner.co.uk ale nikt sie nie odezwał :-/

Pozdrawiam :-)

Siema Mały! Twoje V-ka nie wisiała na gumtree jakiś czas temu,czy to Ty ja przygarnołeś? Skas jestes dokłanie?

Siema Mały! Twoje V-ka nie wisiała na gumtree jakiś czas temu,czy to Ty ja przygarnołeś?

O tym samym pomyslalem widzac jego awatar.

Z innej beczki. Wlasnie dostalem emaila, ze Giulia jest juz w Mallusk, a w sobote 19 Listopada pokaza ja poraz pierwszy.
Ja sie wybieram oczywiscie :)

To jeszcze z pół roku i na południu się pokaże :D

Wiem, ze prawie nikt tu nie zaglada ale w ramach informacji bylem w Mallusk. Maja dwie Giulie dostepne. Giulie super na dosc duzym wypasie, niebieska, 2.2d automat, ktora pojezdzilem godzinke :) i co mnie bardzo zaskoczylo w srodku w salonie maja quadrifglio. Wiem, ze pogoda niespecjalna na przejazdzki, ale warto wstapic jak ktos bedzie przejazdem.

No cześć
Tak to ja ją skubnąłem :-)
Auto było w opłakanym stanie technicznym ale jakoś sobie z nia dałem radę :-)
Ogólnie to moja pierwsza Alfa z silnikiem V6. Przyznam ze 2.5 mi nie wystarcza dlatego postanowiłem zrobić przeszczep serca :-)

Mieszkam niedaleko Belfastu z miejscowości o nazwie Craigavon.

Ostatnia edycja:
No cześć
Tak to ja ją skubnąłem :-)
Auto było w opłakanym stanie technicznym ale jakoś sobie z nia dałem radę :-)
Ogólnie to moja pierwsza Alfa z silnikiem V6. Przyznam ze 2.5 mi nie wystarcza dlatego postanowiłem zrobić przeszczep serca :-)

Mieszkam niedaleko Belfastu z miejscowości o nazwie Craigavon.
Ja sie 2.5 też zadawalałem na początku,ale apetyt rośnie w miare jedzienia:)

Jak najbardziej :D

BTW - oddam 145 w dobre ręce, bo nie mam czasu się nią zająć, a szkoda, żeby stała i rdzewiała. Jakby ktoś, coś, to na donedealu jest ogłoszenie :P

Ostatnia edycja:
Jak Julka sie sprawuje bo szukam jakiejś świeższej alfiny albo 159 TI albo Julka i raczej tylko i wyłącznie w klekocie bo moja już pochłoneła fortune.

Ponad rok u mnie. Przelatane ze 25tys km. Wymienione oleje, filtry i pasek rozrządu. Żadnych usterek mniejszych lub większych. Spalanie w granicach 6,5l (głównie w trasie). Bardzo dynamiczna, bardzo szybka, wygodna, ładna... Po roku jeżdżenia nadal nie widzę żadnych wad :D
Polecam :D

Żyjecie panowie ? Może jakiś mały spocik byśmy zorganizowali ? Oraz mam pytanie czy są jakieś irlandzkie kluby alfy? Oraz gdzie znajdę jakieś części do 159?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Z tymi klubami to Proponował bym ci odwiedzić FB tam na pewno coś znajdziesz.
Co do części to bardziej online lub lokalnie w sklepach choć wątpię że wszystko znajdziesz od ręki.
Alfaworkshop ebspares partsworld itp.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót