artek2001
Nowy
Rafik39 no mysle ze ostatnia decyzja jest najlepsza i jak alfa uwiedzie cie swoim wdziekiem i gracja juz przy niej pozostaniesz

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie w tym rzecz czujniki strasznie ciezko sie wyciaga i kiedys as w kilkenny na szrocie nie chcial mi dac samemu je wyciagnac i jeden zlamal no nic po weekendzie sie tam udam a nikt nie potrzebuje lozyska do 156 oddam za 30efabrycznie nowe aaa no i pompe paliwa jakby ktos by zainteresowany
niestety nie pasuje po pierwsze wtyczki w czujnikach sa inne znaczy w czujniku ze 156 jest taka sama jak wychodzacy kabel ze 147Jesli czujniki pasuja z 156 to w newbridge stoi takowa. niedurzo juz z niej zostalo ale piasty sa cale![]()
Limerick wita
Również witam nowego kolegeWitam, zawsze podobały mi się Ar 156, Ogólnie lubię włoszki. Była Brava, Marea, Stilo,Jest AR156
Nie tylko Ty byś chciał zobaczyćczy to zdjecie w twoim profilu to twoja 156?????
jesli tak to bardzo ladna, chetnie zobaczyl bym ja na jakims zlocie!!!!
A alu jeszcze masz?Link dla czestera: http://cars.donedeal.ie/for-sale/damagedcars/2246244
A dla pozostalych to mam jeszcze na placu 156 w rozbiorce srebrna. Duzo moze z niej nie zostalo (silnik i selespeed wyciagniety) ale jakby ktos cos potrzebowal to dajcie znac bo za jakies 2 - 3 tygodnie pojdzie na zyletki.
Fajna fajna moge się za fele zamienić z Tobą?Sorki że brudna , nic specjalnego, mi się bardzo podoba:crazy_pilot:
Jony daj jakiś nr. to wyślę ci fele tylko muszę wypastować
Fajna fajna moge się za fele zamienić z Tobą?![]()
A alu jeszcze masz?
Będe wdzięczny16" jakies sa napewno, jutro postaram sie fotki podeslac![]()
Będe wdzięczny![]()
Oki zobacz jutro i cyknij jakieś foto w jakim są stanieBylem jeszcze przed chwila cosik sprawdzic w garazu i zerknalem po ciemku.
W tych warunkach dojrzalem tylko 3 sztuki ale jutro jeszcze za jasnego podejde i sprawdze.
Jest to taki wzor jak na tej 147: http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/63063-moja_czarna_alfa_romeo_147_1_9jtd.html