Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kilka fotek z dzisiaj.
Jak sie przypatrzycie to byla z nami 156 GTA na polskich tablicach
Pokaż załącznik 64708Pokaż załącznik 64709Pokaż załącznik 64710Pokaż załącznik 64711Pokaż załącznik 64712Pokaż załącznik 64713Pokaż załącznik 64714Pokaż załącznik 64715
A skąd się to tam wzięło? Jakiś nowy nieujawniony alfista się pojawił?
Jest zalogowany u nas na forum ale dopiero 3 posty napisal![]()
Oczywiście poinstruowałeś kolegę gdzie ma się zameldować![]()
Jasne ze poinstruowalem.
Tylko z drugiej strony nie wiem za bardzo po co jak i tak od roku nie mozemy sie zebrac na porzadny spocik![]()
To fakt... Niestety. Trzeba się w końcu zmobilizować i zebrać może tym razem więcej niż 3 osoby jednocześnie w jednym miejscuKilka osób w ogóle ucichło z naszego grona. Nie wiem, czy powyjeżdżali, czy posprzedawali Alki, ale niewielu nas tu zostało.
8 dotychczasJest zalogowany u nas na forum ale dopiero 3 posty napisal![]()
Witam i pozdrawiam kolegow. Jak na dzien dzisiejszy Alfy 'jeszcze' nie posiadam ale to kwestia 2 miesiecyi odnosnie tego mam takie pytanko , nie wydaje wam sie to podejrzane ze wszystkie Alfy z donedeal-a maja przebieg w okolicach 70 tys mil ? do 100 max ..
Tak naprawde, to nie kupowal bym auto z Donedeal. Jest za duzo frajerow w Irlandii.
Chetnej bym kupowal z Carsireland lub Carzone, bo tam w wiekzosci dealery.
Kupuj na Carzone, gdzie dokładnie takie same auta jak na DD są 2 razy droższe i pokaż, że nie jesteś frajeremCarzone to w 99% ogłoszenia dealerów. Auta picowane na handel i wystawiane za 150% wartości + prowizja salonu.