Dyny164
Nowy
- Auto
- 1. 164 TS BIAŁA (BYŁA) 2. 164 ZIELONA (BYŁA) 3. 164CZARNA (byla).4.164ale na czesci.5 164V62.0TURBO
spot by sie przydal przed zima ???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam,
jak milo, ze jest nas wiecej w Berlinie
Aktualnie szukam warsztatu - chetnie okolice przygraniczne - w celu wymiany kompletu wahaczy osi przedniej do Alfy 156.
Ktos naprawial cos moze w Jtech w Slubicach?
Pozdrowienia.
Witam,
jak milo, ze jest nas wiecej w Berlinie
Aktualnie szukam warsztatu - chetnie okolice przygraniczne - w celu wymiany kompletu wahaczy osi przedniej do Alfy 156.
Ktos naprawial cos moze w Jtech w Slubicach?
Pozdrowienia.
no to ja proponuje spot po nowym roku ....plac moge zorganizowac... moze by z salonu alfy przyjechaöli... akurat jest kolo mnie ...hej chłopaki wymyślcie jakiś spot tam u was w berlinie to ja zorganizuję ekipę i wpadniemy. pewnie bobryt też by sie pisał. ja mieszkałem w berlinie w latach 90 tych na adlershofie potem na kopenicku na mirowerstr chętnie wpadnę odwiedzić stare śmieci;-) tymbardziej że teraz autostrada do samego berlina z poznania![]()
ok czekam na propozycjesuper dyny. po świętach mamy spotkanie większe z kolegami to pogadamy i zaproponuję jakiś termin a co do miejsca to już wasza broszka
tak była wzmianka....a w ogóle jakoś się spotykacie ..ja mieszkam niedaleko Słubic i na renkę mi spoty
gdzie te używane Alfy tam stoją?!
może tera w sobotę ...co wy na to