Alfisten aus Berlin

Ja się muszę zastanowić , bo sprzęgło mam do wymiany i taki wyjazd to trochę ryzyko , z Witnicy nie tak daleko ale w każdej chwili może się sypnąć więc nie wiem czy ryzykować , jeśli ktoś ma namiary na tanie sprzęgło z kołem dwumasowym do AR 156 jtd (r 2002 ) to piszcie na priva .

może zlot lubuski w berlinie zrobimy? :D

zajefajny pomysł. "karawana" alf na autobahnie? Może w okolicy maja już będzie ciepło. Fajnie byłoby zrobić więcej niż jeden spot. Ps. Myślimy jeszcze nad zlotem z noclegiem. Ale to jeszcze czas na to.

no właśnie bobryt bo ci moi z piły jakoś się nie kwapią a ja chętnie też wpadnę

No to dla chętnych...

Miejsce podane przez borsuk'a czyli tu--> http://g.co/maps/a7y2q
Godzinę, żeby w miarę wszystkim pasowało proponowałbym 17:00

Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie to pisać :)

takie terminy to ...dzień wcześniej sie załatwia ...bo koledzy z piły może by dojechali ale muszą wiedzieć wcześniej....organizacja zaszwankowała ...postaramy sie lepiej to zorganizować

Nooo :)
A sam z ciekawości pojechałem tam i jest trochę atrakcji :)
Tylko to trzeba się zastanowić czy jedziemy tam na spota czy fun-day i łażenie po wszystkich obiektach :P

fajnie jest tam sie spotkać ..a potem kto chce to połazić może ...ale powiedz czy nie warto

Warto :D dlatego coś się na pewno wymyśli, tylko z jakimś większym wyprzedzeniem, powiedzmy 2 tygodnie żeby wszyscy sobie plany i czas ogarnęli :)

Amortyzatory
Powrót