Alfa Romeo Quiz

Może ułoże coś z historii najnowszej to lepiej pójdzie? Ale widze, że pare osób sobie poradziło.
1.Digit-92%
2.Wujek, Tomek G., bimski po 80%
3.Bartek L - 76%

Digit- w dwóch pytaniach tylko błąd- o układ dwóch świec i rozrząd DOHC

Chyba 46 % , test naprawde gruby, pytania o wiele trudniejsze niż na rajdzie Ik@r_a ....

Pozdr. Tiga

W zasadzie pierwsze dwa quizy można podczepic pod sprawdzian z czytania mojego bloga :P. 3 Quiz widze juz idzie znacznie lepiej i jest najprostsz- głównie dlatego, że nie wyjechałem do początków historii i nie opierałem się w nim na latach 1950-1987.

Ogólnie z 3 wyszło mi 50%, :(

50 % więc coś tam wiem ;) ale rzeczywiście quiz to niezła weryfikacja

90%:D Są jakieś nagrody?:D Testy uważam za genialne. No i faktycznie "wychodzi" czytanie Twojego bloga

O nagrodach nie myślałem, ale widze pare osób okupuje czołówkę.

Z tymi nagrodami to żart oczywiście, mi osobiście starczy szok że aż tyle wiem:D

50% 44% i 75% kolejno z pierwsego drugiego i trzeciego testu ;) Zdawalo mi sie ze w drugim wiem wiecej, niz w pierwszym a jednak nie ;P

... z historia musze sie zapoznac , ale nie poleglem na pytaniach o Klekoty , VM byl robiony na licencji , ten sam silnik byl pakowany w Land Roverach . Jezdzilem kiedys 155 z takim silnikiem . Fajnie sie odpychal ale glowice siadaly , i tu ciekawostka , ten silnik mail dzielona glowice , jeden segment na cylinder , jakby ktos przewidzial ze beda pekac i tylko jeden segment podmienic i jazda ...

34% 32% 45% muszę się pouczyć. Fajna zabawa z tymi testami :) good job

50% , 32% , 80% , chociaż w pierwszych dwóch quizach dużo strzelałem.

: ) na poczte przyszly mi linki i faktycznie teraz mam wyniki, na początku po zakończeniu testu nie wypisywało mnie w rankingu , a że Ty byłeś ( tu mnie dziwiło , że napisane jest bez _ ..... _ w niku )

Moje aktualne wyniki : 21 , 32 , 56 : )

PS. Wcale nie miałem zamiaru pod nikogo sie podszywać , żeby nie było :) Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót