A
ania
Guest
mam imolę z 93 r i ostatnio przy tankowaniu wytryskuje paliwo cpn są wściekli ja też bo benzyna leje się po karoseri co to jest przedtem tego nie było ania
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niech chłopcy ze stacji naprawią sikawkę :mrgreen:ania napisał:mam imolę z 93 r i ostatnio przy tankowaniu wytryskuje paliwo cpn są wściekli ja też bo benzyna leje się po karoseri co to jest przedtem tego nie było ania
Co ma do tego zawór ? jakby był zatkany to pistolet by się wyłączał i byłby kłopot z nalaniem paliwaphantom71 napisał:zatkany zawór odpowietrzania zbiornika. :wink:
75andrew155 napisał:przy zatkanym zaworze odpowietrzenia zbiornika gdy odkręca sie wlew paliwa słychać mocne syknięcie powietrza
75andrew155 napisał:To tym bardziej sprawna sikawka powinna sie wyłączać![]()
juz kiedys gdzies pytalem i ponoc alfy tak maja...75andrew155 napisał:przy zatkanym zaworze odpowietrzenia zbiornika gdy odkręca sie wlew paliwa słychać mocne syknięcie powietrza
Właśnie to są objawy zatkanego odpowietrzenia a nie brak odcięcia lania paliwa z pistoletukaes napisał:W mordę, u mnie trzeba cierpliwości żeby zalać wachę))
Trwa to wieczność...a jak syczy przy odkręcaniu...
75andrew155 napisał:Właśnie to są objawy zatkanego odpowietrzenia a nie brak odcięcia lania paliwa z pistoletukaes napisał:W mordę, u mnie trzeba cierpliwości żeby zalać wachę))
Trwa to wieczność...a jak syczy przy odkręcaniu...
To są złego początkiKonrado napisał:Czyli jak syczy to jest zle?:d