Konrado
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.
to co mam popsikac koncowke WD40 i ma pomoc?
czy co bo ja juz nic nie rozumiem. Ile osob tyle opinii :d
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może, jak już wszystko inne było sprawdzonemarcins737 napisał:więc popsuć się może
No to sam widzisz wymiana na oślep wszyskiego co sie komus tam wydaje to są koszta zaczne od początku ile pali? bo tego nie czytałemKonrado napisał:Andrew ale tez wymienianie wszystkiego po kolei to sa mega koszty... juz wymienilem termostat, wszystkie filtry, rozrzad kompletny, sonde, co mam jeszcze wymienic zeby mi to spalanie sie zmniejszylo?? Przeplywomierz, swiece?? Jak to wymienie to mi juz nic nie zostanie... ew katalizator
Nie rozumiemKonrado napisał:termostat nie grzal
75andrew155 napisał:Nie rozumiemKonrado napisał:termostat nie grzal
Czyli był cały czas otwarty na dużym obiegu . Jesli nie ma odczuwalnych dziwnych objawów pracy silnika trzeba sie zajać zasilaniem w paliwo ( Tanie koszty ) sprawdził bym regulator ciśnienia paliwa nadmiar paliwa powinien być odprowadzony zpowrotem do zbiornika , myślę ze przewód powrotny jest szczelny i jest podłączony do zbiornika a nie zaślepiony. Nastepne sprawdziłbym wtryskiwacze może leją ale było by lekkie szarpanie a może bierze sporo oleju i zasyfia sonde a może masz zamontowaną inną przepływkę sprawdziłbym jej orginalnosć to narazie tyle żadnych kosztówKonrado napisał:No temperatura nie rosla, ciagle 50 stopni bylo
MI o to chodzi czy teraz masz orginalny przepływomierz a nie jakiś zamiennikKonrado napisał:A oryginalnosc przeplywomierza to wiesz.. W tym przypadku chyba lepsza tania podroba niz drogi oryginalBardzo drogi..
Ale chyba nie nówka :?:Tuti napisał:A czy jest tak strasznie droga? Na allegro bosha za ponad 200 zl...