Właśnie poprawiłem to co napisałem wcześniej, choć widzę że niektóre sklepy dalej oferują 6600. Coś jeszcze na domieszkę do 6400 Ew do późniejszego stosowania?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Właśnie poprawiłem to co napisałem wcześniej, choć widzę że niektóre sklepy dalej oferują 6600. Coś jeszcze na domieszkę do 6400 Ew do późniejszego stosowania?
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Na domieszkę więcej niczego nie potrzeba do AR6400-D Max. Do kolejnych tankowań po umyciu wystarczy AR6200-EU 1-2ml na 10L ON.
Ja właśnie tak zamierzam zrobić 6400 max juz jest lany a później znów 6200.
Rozumiem że 6200 także smaruje układ? Czy tylko polepsza spalanie i zapobiega ponownemu zasyfieniu układu.
Widzę że macie na stronie 6900max, nie jest to lepsze rozwiązanie?
Ostatnio edytowane przez kolekszy ; 27-02-2017 o 21:36
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
6200 także smaruje i to mocno i utrzymuje czystość. Po 6400-D wystarczy 6200.
6900-D Max można nawet bez 6400-D Max stosować tylko efekt będzie później.
Czy ktoś z was miał problem z rozruchem zimnego silnika po nocy po zastosowaniu AR 6400 D Max a potem 6900 D Max? Silnik kręci elegancko ale Alfa potrzebuje czasem 5-6 obrotów zanim zaskoczy gdzie wcześniej odpalała od strzała![]()
Zastanawiam się czy przedobrzyłem z dodatkami czy co. Paliwo leje zwykle ON z Orlenu.
Wysłane z cegły.
Co polecicie to przedmuchania wtrysków w 2.4jtd 10v 140km cf3?
Butelkę Archoil AR6400-D Max na bak ON
I co ile mam to lać?