Co dziś zrobiłem dla swojej Belli ?

zamówiłem klubowe ramki :proud: oraz nowe amorki :D z resztą przez pomyłkę wspomniałem o tym w temacie kalendarza 2014...:stupido2:

Zabrałem się za przywrócenie czerni plastikowego podszybia. Popsikałem specyfikiem do wyczerniania opon, efekt był super ale tylko przez 5 minut : |. Musze innym sposobem to ogarnąć.
A wczoraj zatankowana vervą ON:)
Najlepszym wyjściem jest pomalowanie podszybia lakierem czarny mat. Ładnie pokrywa i jest skuteczny. Robiłem tak w poprzedniej Alfie i efekt był świetny, polecam

Zabrałem się za przywrócenie czerni plastikowego podszybia. Popsikałem specyfikiem do wyczerniania opon, efekt był super ale tylko przez 5 minut : |. Musze innym sposobem to ogarnąć.
A wczoraj zatankowana vervą ON:)

Ja też tak robiłem i efekt trzyma sie przez 3 mycia potem trzeba poprawiać, ale efekt jest super ja robiłem K2 Bold

Zalna dziś do pełna, odkurzona czeka na wyjazd

Może nie dziś, ale w piątek oddałem felgi do piaskowania i malowania. Także będzie miała speedline'y jak marzenie.

Może nie dziś, ale w piątek oddałem felgi do piaskowania i malowania. Także będzie miała speedline'y jak marzenie.

I ja dziś oddałem swoje felgi do prostowania i malowania :) mam nadzieje że wyjdą tak jak mi po głowie chodzi :) w Lato będzie można założyć Belli nowe "szpilki" :)

Aaa i ja się pochwalę :)

Wymieniony drążek kierowniczy, tuleje wahacza wzdłużnego tylne (z prawej i lewej), wahacz lewy górny i dolny na osi przedniej, tylne wahacze poprzeczne i łączniki stabilizatora. Po tym wszystkim oddana na geometrię, odkurzona w środku, wyczyszczona tapicerka, założony nowy odświeżacz we wnętrzu, zalana i przepędzona troszkę po naszych pięknych Karkonoszach.

Założone nowe piórka wycieraczek z przodu i z tyłu.
Za sztukę dałem 4,99 ( BOSCH ). Wyprzedaż w likwidowanym sklepie :) .

123.jpg

124.jpg

Mały detal

Ostatnia edycja:
Właśnie zamontowałem czerwone podświetlenie nóg, nawet fajnie się komponuje z resztą podświetlenia.

Wodny, zamontowałeś cały nowy znaczek, czy to tylko naklejka?

Wysłane z mojego LG-E975

Mimo, że naklejka bardzo ładnie wygląda :D Też chyba sobie taką sprawie.

Wysłane z mojego LG-E975

Zamówione grube dywaniki welurowe na lato, brakujące osłony reflektorów i włoskie flagi (naklejki).

Amortyzatory
Powrót