Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
U mnie zastrajkowało body.
Lewy przedni kierunek i prawy tylny świeciły cały czas. Wszystkie pomysły jakie miałem nie przyniosły efektu, więc dzisiaj wyjąłem Body i faktycznie jeden scalak szlag trafił.
Ale co ma kierunkowskaz do odpalania auta he?ja jestem 3,5tys km od pl i nie mozna auta odpalic bo komputer sterujacy zwariowal i nie czyta kluczykow oraz ppdaje na zmiane ze sensory sa uszkodzone...
Aktywna piana, wymyta szamponem, wypłukana, wymyta smoła i kleje, wyglinkowana, na koniec objechana IPA i obklejona do korekty,
Wieczorem po ogarnięciu garażu wjechałem na korektę - pierwsze efekty - wielkie WOW
FG400 + futro flexipads. Tnie jak złoto - ale kurde samo przygotowanie lakieru to 3 godziny + już 1.5h zeszło na malutki kawałek lakieru ... Ale WARTO.
Pod koniec tygodnia biorę się za 156, po niedzieli startuje z barchettą i 166
Założone dysze spryskiwaczy z Octavii. Leją o wiele lepiej od standardowych. Pozostaje tylko zagadka czemu lewy strumień (w obu dyszach) jest dużo niższy od prawego, że ledwo do szyby dolatuje...
moja 7 zaliczyla pierwszy wypad nad morze i nic nie nawalilo :victory:, 1000km zrobila, 4 osoby plus pelny bagaznik spalanie 6.8/100 w jedna strone i 6.3/100 z powrotem. po powrocie umyta, felgi wyczyszczone z pyłu, odkurzona, wyprane siedzienia,
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.