Co dziś zrobiłem dla swojej Belli ?

Przyszła lotka. Zastanawiam się czy lakierować pod kolor budy czy trzasnąć jakąś folię typu carbon aczkolwiek chyba jednak polakieruje. ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Moja Alfa została cała polakierowana, do tego doszedł nowy dwumas + sprzęgło, rolka napinająca + pasek. Także w ciągu miesiąca wydałem więcej niż Alfa jest warta:/:P Ale efekt super, wkońcu nic nie stuka, szumi, piszczy itp., no i pięknie się błyszczy:)

w ostatnim tygodniu moja bela zaliczyła malowanie z polerką , tapicera no i nowe papucie na lato :)

Ok. Chciałbym się zorientować ile taka przyjemność kosztuje. Dzięki za info

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

[MENTION=17366]andy1980[/MENTION] zależy jeszcze co będzie w rozruszniku robione, czy cały od A do Z czy tylko to co zużyte. No i przede wszystkim jaka firma to będzie robić i czy daje gwarancję na taką naprawę, różnie firmy się cenią.

Wymienione klocki przednie na TRW. Stare Mikoda, po 20 000

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Wymienione klocki przednie na TRW. Stare Mikoda, po 20 000 km nosiły niewielkie znaki zużycia za to huczaly przy hamowaniu.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
umyte w srdku i na zewnatrz,ozonowanie,klima nabita i filtr kabinowy wymieniony.zalozona nowa plyta pod silnikiem,nadkola plastikowe i wymieniona puszka od filtra powietrza z filtrem i koniec. po swietach wyprawa po mb 212 i pa pa alfa

Amortyzatory
Powrót