AlfaOBD

Lotek900

Użytkownik
Auto
Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti
Witam, poratuje ktoś linkiem bo sprawdzonego działającego programu AlfaOBD i Torque PRO? Potrzebuje to na telefon z androidem. Może być link do jakiegoś chomika itp. Byle by był sprawdzony. Dzieki

Podaj @ to ci podeślę Alfaobd pełna wersja.Torque PRO jest fajne ale do innych marek aut. Można kasować w sumie tylko błędy i jest trochę opcji. Ale do fiata Alfy to tylko Alfaobd.

Napisane na Commodore C64..;)

Podaj @ to ci podeślę Alfaobd pełna wersja.Torque PRO jest fajne ale do innych marek aut. Można kasować w sumie tylko błędy i jest trochę opcji. Ale do fiata Alfy to tylko Alfaobd.

Dejon a czy ja też mogę poprosić o Alfaobd jaki kupić pod bluetooth scaner

Ja mam tani z chin niebieski skaner na BT. Podłączony cały czas w aucie. Proszę o @a postaram się wysłać zaibteresiwanym:)

Spox..Właśnie takie coś mam:) tylko cena mniejsza i w $;)ale było dużo na forum o tym ze nie zawsze działały I robiła się choinka na panelu:)

Linka nie mam...mam instalke Alfaobd. Wiec tylko @ .

Wszystko piknie dziala. Dziekuje.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Również bym prosił. @ poszła pw. Dziękuję

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

dejon dziękuję. Program działa, tzn zainstalowałem ale nie testowałem jeszcze bo iCara będe miał w środę.

nie miałem kiedy luknąć, jak sprawdze to dam znać.

Amortyzatory
Powrót