Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
[MENTION=34131]Dareek[/MENTION] Sorry ale jezeli wsiadam do nowej Giulii i widze ze oslona slupka rusza sie przy lekkim nacisnieciu reka, gdy rozmawiam z wlascicielem Giulii i slysze ze po trzech tygodniach (SIC!) skóra na fotelach zaczyna sie luszczyc, gdy wsiadam do stelvio i listwa ozdobna pod ekranem nawigacji rusza sie gora-dol przy lekkim nacisnieciu palcami... Ile jeszcze takich niedorobek jest ukrytych i wyjdzie po roku czy dwoch?
To chyba mam uzasadnione watpliwosci do jakosci wykonania tych samochodow?
Wlasnie takie niedorobki powoduja ze alfa nie jest postrzegana jako klasa premium.
Nie napisałem, że jest najlepsza na świecie.No wlasnie chcialem kupic ale zaczalem temat drazyc i wyszlo kilka spraw o ktorych tu napisalem, ktore mnie zniechecily do kupna. Czytaj prosze ze zrozumieniem a nie patrz na moje wypowiedzi przez pryzmat: jaka to alfa jest zajebista,najlepsza na swiecie i warta kazdej ceny.
Jak akceptujesz naprawy gwarancyjne i wizyty w serwisie z nowym samochodem to prosze bardzo. Jak dla mnie sprawdza sie powiedzenie ze nowe samochody kupuje sie dopiero po face liftingu. No chyba ze mamy doczynienia z prawdziwa marka premium![]()
A mnie z kolei po zapoznaniu się z dyskusją zaczyna wszystko ładnie się zamykać w jedną całość i pytania na które nie znałem odpowiedzi, zaczynają mieć sens. Po przeczytaniu wszystkie znaki na niebie wskazują ze raczej szybko się to nie zmieni i AR dalej będzie egzotykiem którego nie każdy może(bedzie)chciał mieć. Ja mam w doopie całą ich politykę i ich śmieszne rabaciki z żałosnym podejściem włącznie, szukam Giuli w USA i jak tylko pojawi się odpowiednia za odpowiedni pieniądz będzie moja. Nie wyobrażam sobie nic innego po mojej 159![]()
No tak... Koledzy tu o nowych, a kolega o 8-10 letnich. Nie wiem co może być fajnego w takiej furze. Nawet dobrze wyposażone auto kiedyś, wlasnie sprzed 8-10 lat, nie ma polowy fajnych rzeczy, które ma teraz średnio wyposażony kompakt, np. sprawne ksenony, że o ledach nie wspomnę. Ale ok. Nie krytykuje. Taka luźna uwaga. Kazdy ma swoja filozofie życiową.Dla mnie Gulia ma jedną podstawową wadę. Jest tylko sedan. Nie ma sportwagena, ani chociaż liftback-a. Poza tym kupowanie nowego auta trochę kłóci się z moją filozofią życia. Jak już bym kupował nowe auto to wypadałoby nim pojeździć z min. 5 lat. Jest tyle fajnych aut, które chciałbym mieć, że wolę kupować 8-10 letnie, jeździć rok-dwa i zmieniać na inne. Poza tym jak widzę, jak się traktuje auta na parkingach pod marketami....chodzę wkurwiony jak mi zostawią ślad na 10-letnim aucie. Jak by mi porysowali nową furę za 200-300tys. to skończyłoby się to zgonem - moim na zawał lub sprawcy.
Volvo kupiłeś taniej niż Giulię, że tak marudzisz na cenę Alfy? W Volvo płacisz za ładne wykończenie wnętrza i walory użytkowe a w Alfie za osiągi i prowadzenie. ...
No tak... Koledzy tu o nowych, a kolega o 8-10 letnich. Nie wiem co może być fajnego w takiej furze. Nawet dobrze wyposażone auto kiedyś, wlasnie sprzed 8-10 lat, nie ma polowy fajnych rzeczy, które ma teraz średnio wyposażony kompakt, np. sprawne ksenony, że o ledach nie wspomnę. Ale ok. Nie krytykuje. Taka luźna uwaga. Kazdy ma swoja filozofie życiową.
... w Alfie za osiągi i prowadzenie. ...